18 / 05 / 2024

çorluda 5 adet satılık arsa 5 milyon 267 bin tl

çorluda 5 adet satılık arsa 5 milyon 267 bin tl

Çorlu İli Nusretiye ve Şeyhsinan Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsanın toplam bedeli 5 milyon 267 bin lira olarak belirlendi. Arsaların satışı açık artırma usulüyle 26 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

İzmir ve Düzce'de 5 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi! 

İzmir Karaburun ve Düzce Merkez'de yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar ve ilan detayları...

İstanbul ve Ankara'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 adet arsa satılıyor! 

İBB ve Mabel Mamak Turizm İnşaat A.Ş., İstanbul ve Ankara illerinde yer alan toplam 5 adet arsayı 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İBB, Kağıthane ve Alibeyköy'de 5 adet arsa satıyor! Mega kentte arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor. Peki satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar...

İstanbul'da arsa arayanlara müjde! İBB 5 adet arsayı bu tarihte satıyor!

İBB Eyüpsultan ve Sarıyer ilçelerinde yer alan toplam 5 adet arsayı satıyor. Peki megakentte yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksitle satıyor!

Kütahya Dumlupınar Milli Emlak, Kütahya ili, Dumlupınar ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Kütahya Dumlupınar'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

çorluda 5 adet satılık arsa 5 milyon 267 bin tl Haberi

çorluda 5 adet satılık arsa 5 milyon 267 bin tl

Çorlu İli Nusretiye ve Şeyhsinan Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsanın  bedeli  5 milyon 267 bin TL olarak belirlendi. Arsalar açık artırma usulüyle 26 Aralık 2013 tarihinde satışa çıkacak.


İlanın detayı için