03 / 05 / 2024

Çorum Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu

Çorum Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu

Çorum Belediye Başkanlığı tarafından Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu işaretli taşınmaz satılacak. Taşınmazın satış bedeli 15 milyon TL olarak belirtiliyor.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

Rekabet Kurulu, akaryakıt ve elektronik alanında iki firma hakkındaki soruşturmasını tamamladı

Rekabet Kurulu, akaryakıt ve elektronik perakende sektöründe faaliyetlerini gösteren toplamda 6 firma hakkındaki iki soruşturmayı tamamlayarak sonuçlandırdı. Rekabet Kurumundan yapılan açıklama ve haberin detayları...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB, banka müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akaryakıt ve otogaz harcamalarınızı TEB Banka Kartlarınızla yaparak cebinizi rahatlatabilirsiniz. Toplamda 200 TL akaryakıt indirimi sunan bu kampanyaya hemen katılabilirsiniz. İşte TEB’in kampanyasıyla ilgili detaylar…

Akaryakıt ve LPG’de yeri göğü inletecek karar! Tarihler resmen açıklandı! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Son dönemlerde benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar nedeniyle fiyatlar fahiş noktalara ulaşmıştı. Zamların ardından gelen indirimler araç sahiplerini tatmin etmezken, gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Yapı Kredi ise bu kapsamda çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı.

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın! Resmen başladı!

Halkbank’tan arabası olanlarla akaryakıt müjdesi geldi. Halkbank düzenlediği kampanya kapsamında akaryakıt ve LPG harcamalarına 90 TL hediye edeceğini duyurdu.

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt alırken 70 TL kazanmanız mümkün! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları kısmen de olsa telafi etmek isteyen araç sahiplerine güzel haber geldi. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanya sayesinde akaryakıt ve otogaz alımlarında 70 TL'ye varan bonus kazanmanız mümkün.

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

Belediye akaryakıt ve servis istasyonu satacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Merkezefendi ilçesi, Kayaköy Mahallesi'nde akaryakıt ve servis istasyonu satacak.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Market ve akaryakıt harcamalarına 600 lira indirim! İşte kampanyanın ayrıntıları

TEB'den yeni bir kampanya geldi. Buna göre banka müşterilerine market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarında 600'lik indirim kampanyası başlattı.

Çorum Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu Haberi

Çorum Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu

Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu işaretli taşınmaz Çorum Belediye Başkanlığı tarafından 15 milyon TL'den satışa sunuluyor. Taşınmazın ihalesi 15.06.2017 Perşembe günü yapılacak. 



Çorum Belediye Başkanlığından:

İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı: Mülkiyeti Belediyemize ait, İlimiz Merkez Çöplü Mahallesinde, imar planının 20.K.1.D Paftasında bulunan Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu işaretli 4341 ada, 2 nolu parselde kayıtlı 10.008,82 m²’ yüzölçümlü taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. Maddesine istinaden Kapalı Teklif Artırma Usulü ile hazırlanan şartnamesi dahilinde satılacaktır.


Şartname                       :  Şartname ve Ekleri Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden 5.000,00 TL karşılığında temin edilebilir ve görülebilir.

İhale Tarihi ve Yeri       :  15.06.2017 Perşembe günü saat: 14.00’de Belediyemiz Hizmet Binası 5. Kat, Meclis Salonunda ve...