15 / 05 / 2024

Çorum Akşemseddin Cami nerede

Çorum Akşemseddin Cami nerede

Çorum’da 2008 yılında yapımına başlanan Akşemseddin Cami dün ibadete başladı. Cuma namazı ile ibadete açılan camide ilk namazı Müftü Mehmet Aşık kıldırdı.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Akşemseddin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemseddin Mahallesi, 122 ada, 354 parsel bitişiği tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıktı.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren projesinin akıbeti mecliste!

Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin akıbeti ile Kırşehir-Yozgat karayolunun yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Çorum Kuruçay 743 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Kuruçay Mahallesi 743 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi, 1Adet Cami ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Belediyesi’nden kaçak inşaata 284 TL ceza!

Çorum Kadeş Barış Meydanı’na bakan ve Ak Parti İl Merkezi olarak düzenlenmek üzere kiralandığı bilinen binada, ruhsat dışı yapımına girişilen iki katın yıkım çalışmaları başladı…

AK Parti'nin Çorum'daki yeni binasına yıkım kararı!

Çorum'un Kadeş Barış Meydanı'nda AK Parti İl Başkanlığı'nın taşınması amacıyla hazırlanan yeni parti binasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Binanın yıkılmasına karar verildi.

TOKİ Konya Akören 219 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Akören İlçesi, 3. Etap 219 Adet Konut ve 1 adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Akören 219 konut ihalesi 12 Mart'ta!

Konya Akören 3. Etap 219 Adet Konut ve 1 adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 12 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Akşemseddin Cami nerede Haberi

Çorum Akşemseddin Cami nerede

Selimiye Cami’nden esinlenerek Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı tarafından yapımına başlanan daha sonra ise Çorum Belediyesi’ne devredilen 3 bin kişi kapasiteli Akşemseddin Cami tamamlandı.

Cuma namazı ile ibadete açılan camide ilk namazı Müftü Mehmet Aşık kıldırdı. Vali Ahmet Kara, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de vatandaşlarla beraber namaz kıldı. Caminin açılışına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle camide yer kalmazken, çok sayıda vatandaş çevredeki camilere gitti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hem Çorum için hem de ülke için önemli olan bir eseri ibadete açtıklarını belirterek, “Şehrimiz açısından anlamı ilk kez şehrimiz 4 minareli bir camiye sahip oluyor. Şehrin daha kimlikli, belirgin bir özelliği ifade etmesi bakımında da Akşemseddin Camisi çok önemli. Cami 2008 yılında...