06 / 07 / 2024

Çorum Alaca içmesuyu projesi

Çorum Alaca içmesuyu projesi

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, seçim döneminde vaat ettiği bir projesini daha hayata geçirmek için harekete geçti.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih geldi! 151 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 151 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor...

TOKİ Çorum projesi için tarih açıklandı! 151 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum 2023 projesi için tarih açıklandı. Sadece bir ilçeye 151 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi! 74 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi...74 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı! Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı... Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den Çorum Alaca'ya 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Alaca projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Alaca 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Çorum Alaca'da metruk ve atıl binalar yıkılıyor!

Çorum Alaca belediyesi tarafından ilçe genelinde metruk ve atıl binaların tespitleri yapılarak yıkılmaya başlandı.

Çorum Alaca Hükümet Konağı 9 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi 9 Nisan'da!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Alaca içmesuyu projesi Haberi

Çorum Alaca içmesuyu projesi

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, seçim döneminde vaat ettiği bir projesini daha hayata geçirmek için harekete geçti. İlçenin 173 kilometrelik içmesuyu şebeke hattının yenilenme çalışmaları, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve yüklenici firma temsilcilerinin katılımı ile kesilen kurban ile start aldı.


Yapımına başlanan içmesuyu şebeke hattı ile ilğili bilgi veren Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, seçim döneminde ilçe içmesuyu şebeke hattını değiştirmek adına bir söz verdiklerini hatırlatarak, “Şükürler olsun ki bugün bir sözümü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 173 kilometrelik içmesuyu şebeke hattımızın yenileme çalışmaları bugün itibariyle başlamış bulunmaktadır. İçmesuyu şebeke hattı çalışmaları İHT Mühendislik-Aydınlar Mühendislik iş ortaklığında gerçekleştirilecek” dedi.


"10 milyon liralık Yatırım"

Bunun yanında mevcut su deposuna ek olarak 2 bin 500 metreküplük içmesuyu deposunun...