09 / 05 / 2024

Çorum Alya Park teslim tarihi

Çorum Alya Park teslim tarihi

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Uçar tarafından kuruldu.

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Çorum Kent Park, Millet Bahçesi oluyor!

Çorum Belediyesi tarafından 213 bin metrekarelik alana yaklaşık 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kentpark, "Millet Bahçesi" olarak düzenlenecek.

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı. Bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan müze 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

TOKİ Çorum Slinkent Konutları'nda imar değişikliği!

Çorum Slinkent'te TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut için imar değişikliği yapıldı. İmar planında, sosyal kültürel tesis, cami, anaokulu, sağlık tesisi ve park alanları da yer alıyor.

Çorum Kentpark yıl sonunda tamamlanacak!

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

Çorum'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi, şehir içi trafiğinin düzenlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi ve İnönü caddelerinde geçici park uygulaması geliyor.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Çorum Kent Park'ta betonarme inşaatın yüzde 95'i tamam!

Çorum Belediyesi'nin vizyon projesi Hıdırlık Peyzaj ve Kentpark'ta çalışmalar hızla devam ediyor. 30 Ağustos 2017 tarihinde tamamlanacak olan projede betonarme inşaatların yüzde 95'i tamamlandı.

Çorum Alya Park teslim tarihi Haberi

Çorum Alya Park teslim tarihi

Ali Sözüdoğru’nun sahibi olduğu ALS İnşaat Şirketi tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli önceki gün dualarla atıldı.


Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, ÇORUMSİAD Başkanı Murat Kılıçoğlu, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.


‘GÜVEN İNŞAA EDİYORUZ’


Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan ALS İnşaat sahibi Ali Sözüdoğru, 3 bin 500 metrekare alanda inşaasına başlanan Alya Park projesini tanıttı.


‘Güven İnşaa Eder’ sloganıyla faaliyet gösteren ALS İnşaat ve yeni projelerinden bahseden Ali Sözüdoğru, “Çorum halkının güvenine layık olmaya çalışıyor ve bu doğrultuda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.


‘ZİRVEDEKİ YAPILAR’


2017 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanan projenin detaylarını anlatan Sözüdoğru,...