16 / 05 / 2024

çorum Kültür Sitesi

çorum Kültür Sitesi

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parkta incelemelerde bulundu..

Çorum'da 2 yeni kültür merkezi hizmete girecek!

Çorum Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezlerinin sayısı artıyor. Bölgede inşa edilen iki kültür merkezi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 

Çorum Redif Kışlası kültür merkezi olacak!

Çorum'un İskilip ilçesinde bulunan, yaklaşık 150 yıllık Redif Kışlası, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle restore edilerek eğitim ve kültür merkezi olarak kullanılacak.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 678 bin 643 lira + KDV bedelle yenilenen Kültür Merkezi Altı Yeraltı Otoparkı, törenle hizmete açıldı.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı bugün açılıyor!

Manisa merkezde bulunan Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı’nı baştan aşağıya yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 17.00’da otopark düzenlemesinin açılışını törenle gerçekleştirecek.

Düzce'de Uzunmustafa ve Kültür Mahalleleri dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa ve Kültür Mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm için Küçük Sanayi Sitesi tarafından da çalışmalar yapılıyor.

Çorum'da Kültür Merkezi açıldı!

Çorum Belediyesince kadınların eğitim, spor gibi alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla inşa edilen, yüzme havuzları, sinema salonu, buz pateni pisti, spor salonları ile rehabilitasyon alanlarının bulunduğu kültür merkezi törenle açıldı.

Çorum Buhara Kültür Merkezi hizmete girdi!

Çorum Belediyesi’nin diğer belediyelerin rüyalarını süslediği ve altın eser olarak nitelendirilen Kültür Merkezi hizmete girdi. Konuşmaların ardından Başkan Külcü ve protokol üyeleri Buhara Kültür Merkezi’nin açılışını yaparak gezdiler.

İETT Tuğla Fabrikası durağının adı Maslak Kültür Merkezi oldu!

İETT, Tuğla Fabrikası durağının adının Maslak Kültür Merkezi olarak değiştirildiğini açıkladı. İETT'nin duyurusu, kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte o açıklama...

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı devam ediyor!

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı devam ediyor. İnşaatın gözle görülür şekilde yükseldiğini belirten İşbilen, şöyle konuştu: "6 bin 844 metrekare alana inşa edilen kültür merkezinin 18 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor.

Uzunköprü'deki Kültür Sitesi inşaatı devam ediyor!

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı devam ediyor. İnşaatın gözle görülür şekilde yükseldiğini belirten İşbilen, şöyle konuştu: "6 bin 844 metrekare alana inşa edilen kültür merkezinin 18 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor.

Bakan Yılmaz'dan Çorum'a kültür merkezi ve Şendere Göleti için destek istendi!

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşerek Çorum’a yapılması planlanan Kültür Merkezi ve Şendere Göletinin yatırım programına alınması için destek istedi...

Çorum'daki yeni Kadın ve Gençlik Kültür Merkezi tamamlandı!

Çorum Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesi’ne yaptırılan yeni Kadın ve Gençlik Kültür Merkezi tamamlandı. Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan kültür merkezi bölgede sosyal ve kültürel anlamda büyük bir eksiliği giderecek...

Çorum'a kültür merkezi yapılması için çalışma başlatıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in talimatı doğrultusunda Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Murat Gürül ile Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kültür Merkezleri Daire Başkanı Çağdaş Şener, Çorum’a geldi...

çorum Kültür Sitesi Haberi

çorum Kültür Sitesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve Çorum'un çehresini değiştirecek olan projeleri yakından takip ediyor. Yapımı devam eden Buhara Kültür Merkezi, Yeni Terminal, Kentsel Dönüşüm Projesi, Nikah Sarayı, Kültür Sitesi yerine yapılan park, Vilayet Parkı, Engelli Eğitim Merkezi gibi inşaat çalışmalarını sıklıkla ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Külcü, çalışmaların zamanında ve projeye uygun şekilde tamamlanması için uyarılarda bulunuyor.


BİLGİLER ALDI 


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parktaki çalışmaları inceleyen Külcü, müteahhit firmadan bilgi aldı. Çalışmaların zamanında bitirilmesi talimatını yineleyen Başkan Muzaffer Külcü, Çorum'un bu çalışmalarla birlikte bambaşka bir hüviyete bürüneceğini dile getirdi. Başkan Külcü, inşaat çalışmaları yürütülen tüm projelerin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş özgün projeler olduğunu vurguladı. Park, altyapı, asfalt...