20 / 07 / 2024

Çorum Osmancıkta kentsel dönüşüm ne durumda

Çorum Osmancıkta kentsel dönüşüm ne durumda

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık'ın hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi ile bölgenin cazibe merkezi ve geleceğin örnek kenti olacağını söyledi.

Kentsel dönüşümün başarısı okur yazarlıkta gizli! Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmamalı!

Geçen yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinin yıkıcı sonuçları deprem bilincini biraz daha yüksek bir seviyeye taşıdı ve kentsel dönüşümü gündemin ana konusu haline getirdi.

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşümün kitabı yazıldı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçen kentsel dönüşümün nasıl yapılacağına dair Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kitapçık yayınlandı. Kitapçıkta dönüşüm ile ilgili 25 soruya cevap verildi.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Çorum'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Çorum Merkez'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Çorum'da arazi kavgası: 2 ölü!

Çorum'un Osmancık ilçesinde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada tüfekle vurulan baba ve oğlu yaşamını yitirdi...

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Çorum Osmancıkta kentsel dönüşüm ne durumda Haberi

Çorum Osmancıkta kentsel dönüşüm ne durumda

Osmancık Belediye Başkanı Haraza Karataş, Osmancık'ın bölgenin cazibe merkezi ve geleceğin örnek kenti olacağını söyledi. 


Osmanbey Konağı'nda düzenlediği değerlendirme toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hamza Karataş, son 6 aylık süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veıdi. 


Geleceğe yönelik hazırlanan projeleri birer birer yatırıma dönüştürdüklerini belirten Başkan Karataş, hedeflerinin alt yapı problemi olmayan, içme suyu sorunu çözülmüş, sanayi yatırımları yapılmış, kentsel dönüşümü, eğitim, kültür ve turizm alt yapısı tamamlanmış, daha gelişmiş, daha sosyal, mutlu ve huzurlu, yaşanabilir bir Osmancık olduğunu vurgulayarak, bu hedefe hızla yaklaştıklarını altını çizdi. 


Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışmaların tamamlandığını ve en kısa sürede alt yapı başlanacağını anlatan Başkan Karataş, "Sanayi bölgemizin resmi olarak kurulmasının ardından kısa sürede imar planları yapıldı. Osmancık, İstanbul - Iran istikametinde uluslararası bir yol üzerinde...