18 / 05 / 2024

Çorum Park ihale

Çorum Park ihale

Kültür Sitesi'nin yerine yapılan Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi. Belediye Meclis Salonu'nda Encümen huzurunda düzenlenen ihalenin başkanlığını Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Çorum'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çorum Belediye Başkanlığı, 197 ada, 26 parselde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Çorum Park ihale Haberi

Çorum Park ihale

 Kültür Sitesi'nin yerine yapılan Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi. Belediye Meclis Salonu'nda Encümen huzurunda düzenlenen ihalenin başkanlığını Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi. 


Belediye Meclis Üyesi İsmail Tekçam yaparken, üyeler Belediye Meclis Üyeleri Nahide Tekin ile Şükrü Gayı'dan oluştu. İhaleyi idareyi temsilen Yazı işleri Müdiirvekili Özgül Yılmazer, Mali Hizmetler Müdürvekili Rey ha Kuşçu İmar ve Şehir Müdürvekili Yüksel Poyraz takip etti. Mülkiyeti Çorum Belediyesi'ne ait Çorum Park'ta çay bahçesi, hızlı yemek, restoran ve kafeterya hizmetleri verilecek. 


150 bin liradan açılan ve açık artırma usulü yapılan ihaleye Çorum Park'ın müteahhiti Şen-Ka Dekorasyon İnşaat Emlak Gıda Tic. Ltd. Şti. katıldı. Bir yıllık kirası 150 bin lira bedelle açılan ihaleye 152 bin lira teklif verildi. İhale Başkanlık Makamı'nın onayına sunulacak. İhaleye...