28 / 04 / 2024

Çorum stadyum projeleri

Çorum stadyum projeleri

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında çalışmalar sürüyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den o iki yeni konut geliyor! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum 2023 projeleri için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerin ihalesi Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Çorum'un yeni stadı açılıyor!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hizmete açılacak.

Çorum’a 15 bin kişilik stat için 15 milyon 840 bin liralık kaynak!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik stadyum, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından sağlanacak 15 milyon 840 bin liralık kaynakla tamamlanarak hizmete sunulacak. 

Türkiye'nin yeni stadyum projeleri kaça mal oldu?

İzmir Dokuz Eylül Gazetesi'nin yazarı Murat Atilla, yeni yapılan statlara ilişkin yazı kaleme aldı. İşte Atilla'nın yazısı...

10 yılda 18 yeni stadyum inşa edildi!

Stadyum projeleri ile öne çıkan Türkiye, 2007 yılından bu tarafa 18 yeni stadyum inşa ederken, Avrupa'nın bu süreçte en fazla stadyum inşa eden ülkesi oldu.

Muzaffer Külcü, Çorum'a prestij kazandıracak projeleri anlattı!

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

Çorum'un 15 bin kapasiteli yeni stadı 810 günde tamamlanacak!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan stadyumun yapım ihalesini kazanan İstanbul merkezli Çakır inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ile yapım sözleşmesi imzalandı. Stadyum 810 günde tamamlanacak.

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.

TOKİ'nin Çorum projeleri konuşuldu!

Çorum Milletvekili ve TBMM idare Amin Salim Uslu Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti Uslu, TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede TOKİ'nin Çorum projeleri de konuşuldu.

Çorum stadyum projeleri Haberi

Çorum stadyum projeleri

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında hummalı çalışma devam ediyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.


Eski Vali Mustafa Yıldırım Spor Kompleksinin bulunduğu alana yapılacak olan 15 bin kişilik stadın yapım işini üstlenen firma vinçlerin kurum işlemiyle birlikte tribünlerin geleceği bölümlerde temez kazık yerleştirme işlemlerini sürdürüyor.

İşin tamamlanma sürecinin 810 gün olmasına karşın Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yüklenici firma yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonunda stadın 17 ay içinde bitirilerek hizmete açılması konusunda anlaştığı açıklanmıştı.

59 milyon lira bedelle ihale edilen stadın yapım işinin maliyetinin KDV ve sözleşmeden doğan farklarla birlikte 80 milyon liraya malolması bekleniyor. Stadın yapımının ardından aynı bölgeye düşünülen diğer tesislerinde yapımına başlanması bekleniyor.


Çorum...