22 / 07 / 2024

çorum traktörcüler sitesi nerede

çorum traktörcüler sitesi nerede

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Çorum Belediyesi'nde çevre yolu üzerinde inşa edilen sebze ve meyve halinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, dünyanın hızla değiştiğini ve geliştiğini belirtti...

New Holland traktör Mayıs 2024 fiyatları açıklandı! Hem en düşük New Holland fiyatları hem de kredi kampanyası şaşırttı

New Holland, pek çok çiftçi tarafından merak edilen ve araştırılan Mayıs 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki New Holland traktör Mayıs 2024 fiyatları ne kadar?

New Holland traktör Nisan 2024 fiyatlarını açıkladı! Hem en düşük New Holland fiyatı hem de 100 bin TL fırsatı şaşırttı

New Holland'ın çiftçiler tarafından merakla beklenen Nisan 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki New Holland traktör fiyatları ne kadar?

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör Nisan 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! Tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi!

Başak Traktör çiftçilerin merak ettiği ve araştırdığı Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. İşte Başak Traktör tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi...

New Holland fiyat listesi Mart 2024 şaşırttı! 5 yıl vade fırsatıyla traktör fırsatını kaçırmayın!

New Holland'ın Mart 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki en düşük New Holland traktör fiyatı ne kadar?

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Ucuz ayçiçek yağı akını başladı! Bidon bidon alıp eve koşuyorlar!

Türk Lirası ulusal bazda değer kaybına devam ederken yabancı uyruklu vatandaşlar durumu fırsata çevirdi. Gürcüler, Türk Lirası, Gürcistan larisi karşısında değer kaybedince alışveriş için akın etmeye başladı.

Antalya'da 23.8 milyon TL'ye satılık fabrika!

Antalya 5. İcra Dairesi, Döşemealtı Kömürcüler Mahallesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 23 milyon 894 bin 600 TL olarak belirlendi. 

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi'nde 116 iş yerinin yapımı tamamlandı!

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Çorum'un Yaydiğin Köyü civarında inşaatına başlanan yeni iş yerlerinden 116'sı tamamlandı.

Çorum Güney köylüler arazi toplulaştırması istemiyor!

Çorum’da uygulanacak olan “arazi toplulaştırma” projesinde yer alan merkeze bağlı Güney Köyü sakinleri, projenin köyde vahim sonuçlar çıkarabileceğini ifade ettiler.

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

çorum traktörcüler sitesi nerede Haberi

çorum traktörcüler sitesi nerede


Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Ülkemizin tarımdaki üretiminin yaklaşık yüzde 25'i, ne yazık ki ambalajlama, depolama ve nakliye gibi hususlarda israf oluyordu. Bu alanı düzenledik ve 30 milyar liralık bir ekonomiyi de bu şekilde kayıt altına almış olduk" dedi.


Metin, Çorum Belediyesi'nde çevre yolu üzerinde inşa edilen sebze ve meyve halinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, dünyanın hızla değiştiğini ve geliştiğini belirterek, Türkiye'de de 2002 yılından itibaren çok hızlı bir dönüşüm ve değişim yaşandığını ifade etti.


AK Parti'nin kurulduğunda, "Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Metin, Türkiye'nin her tarafında, her metrekaresinde büyük bir değişim ve dönüşüm olduğunu söyledi.


Söz konusu değişim ve dönüşümle 76 milyon vatandaşın kucaklandığını vurgulayan Metin, "Bu değişim ve dönüşümün en önemli sektörlerinden...