27 / 04 / 2024

Çorum Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu yeni döneme yetişecek mi

Çorum Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu yeni döneme yetişecek mi

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor.Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapımı tamamlanan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında hizmete sunulacak.

BIST 100 endeksi dünya endekslerini geride bıraktı! Yılın en yüksek aylık kapanışı...

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, şubat ayında yüzde 8,20 artarak ayı 9.193,69 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek aylık kapanışını gerçekleştirdi.

Ev alıp kiraya vermek mi? Yoksa paranızı faize yatırıp yüksek aylık getirisi sağlamak mı? 

Son zamanlarda konut sektöründe yaşanan dalgalanmalar, sektördeki durgunluk vatandaşların kafasında soru işaretlerine neden olabiliyor. Birikimi olan bir vatandaş için ev alıp kiraya vermek mi? Yoksa birikimini faize yatırıp daha yüksek gelir elde etmek mi daha caziptir. İşte haberin ayrıntıları...

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Altını yüksek alanlar üzülmesin! Altında yeni rekor açıklandı, tarih verildi! Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız

Altın fiyatları mayıs ayında kırdığı rekorları geride bırakarak, düşüş geçti. Altındaki bu düşüş yüksek fiyattan altın alanları üzerken Altın Uzmanı Nazar Özsahakyan yeni rekoru tarih vererek açıkladı. Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız...

İhracat mart ayında yüzde 4,4 arttı! Tüm zamanların en yüksek rakamı test edildi!

Mart ayı İhracat rakamı açıklandı. İhracat Mart'ta yüzde 4,4 artarak 23,6 milyar dolar oldu. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamı oldu.

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Tek yol EYT değil ! Bunları yapan hem erken emekli oluyor, hem yüksek aylık alıyor!

Kadınlar ve erkekler için emekliliği öne çeken kolaylıklar bulunuyor. Bazı ince detayları bilip yerine getirenler hem 6 yıl kazanarak daha erken emekli oluyor, hem de emekli olduğunda, benzer durumdakilere göre çok daha yüksek emekli aylığı alıyor.

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Kızılay’dan dev personel alımı! KPSS’siz personel olun! İşte detaylar!

Kızılay 2023 yılında personel alımı yapmaya devam ediyor. Kızılay, en az lise mezunu adaylar alıyor. İşte detaylar!

Çorum Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu yeni döneme yetişecek mi Haberi

Çorum Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu yeni döneme yetişecek mi

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor.Erzenler İnşaat tarafından Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapımı tamamlanan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında hizmete sunulacak.


Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun daveti üzerine bugün Çorum’a gelerek yurt inşaatını gezdi.


İnceleme gezisi sırasında Bakan Kılıç’a Vali Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve bazı teşkilat yöneticileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Haşim Eğer, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Akşemseddin Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Erol Kavuncu ve Erzenler İnşaat sahibi Şevket Erzen de hazır bulundu.


Üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacına cevap verecek olan yeni yurt...