04 / 05 / 2024

Cosentino Group Silestone

Cosentino Group Silestone

Dünyaca tanınmış olan kuvars üreticisi Cosentino Group, Silestone mutfak yüzeyleri ile hijyeni mutfaklara taşıyor. Cosentino Group modern mutfakları estetik, zarafet ve üstün teknoloji ile bir araya getiriyor.

Silestone'dan mimari estetiği simgeleyen Suede yüzeyler!

Cosentino, yeni geliştirdiği Suede yüzeyler ile Silestone kuvars yüzeylerde ekstra mat görüntü sağlıyor. Suede, leke ve izlere karşı son derece dayanıklı ve yüksek bir teknolojik performans sunuyor.

Dekton serisiyle bahçeler farklılaşıyor!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group’un doğal taşla işlediği Dekton serisi, bahçelerin havasını değiştiriyor ve dekoratif zenginlik sunuyor.

Cosentino Group Silestone ile hijyeni mutfaklara taşıyor!

Dünyaca tanınmış olan kuvars üreticisi Cosentino Group, Silestone mutfak yüzeyleri ile hijyeni mutfaklara taşıyor. Cosentino Group modern mutfakları estetik, zarafet ve üstün teknoloji ile bir araya getiriyor.

Cosentino Group'tan dış mekanlarda Dekton serisi!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor.

Cosentino Group Dekton serisi, mekanlarda fark yaratıyor!

Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor. Doğal taşla işlenen ve mutfaklara modern bir hava kazandıran Cosentino Group’un Dekton serisi, hem iç hem de dış mekânlarda fark yaratıyor

Cosentino Dekton ve Silestone ile mutfağınızı daha geniş gösterin!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton ve Silestone ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Cosentino Group yeni serisiyle devrim yaratacak!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mimarlık ve tasarım dünyasına sunduğu Dekton® serisiyle iç ve dış yüzey kaplama alanında devrim yaratıyor.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Cosentino Grup yeni serileriyle mekanlara ilham katıyor!

Mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Grup, Dekton ve Silestone serileriyle iç ve dış mekânları adeta eşsiz bir mimariye dönüştürüyor.

Ceylan Group'tan Ceylan Residence'ta 165 bin liraya 2+1!

Ceylan Group'un hayat verdiği Ceylan Konut Projesi'nde teslimler 2012 yılının Mart ayında gerçekleşecek

Bolelli Group"tan Dream Evleri"nde 118 metrekare 189 bin TL"ye!

çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Dream Evleri, Bolelli Group imzasıyla yükseliyor....

Deniz Coşkun, Egeyapı Group ekibine katıldı!

Deniz Coşkun, Sur Yapı'dan ayrıldıktan sonra Ege Yapı Group'a geçti

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

Cosentino Group Silestone Haberi

Cosentino Group Silestone

Modern mutfakları estetik, zarafet ve üstün teknoloji ile bir araya getiren Silestone, mutfakların vazgeçilmezi oluyor. Yüzde 93 doğal kuvarstan oluşan, Silestone çizilmeye karşı dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Sağlamlığı ile mutfaklarda gönül rahatlığı ile kullanılan Silestone® yüzeyler, asitlere karşı direnci ve leke tutmama özellikleriyle de göz dolduruyor. 


Üretim aşamasında son jenerasyon gümüş iyonlarının kullanılmasıyla anti bakteriyel özellik kazanan Silestone®, üzerinde bulunan bakterilerin hücre yapılarına zarar vererek üremelerini engelliyor. Gözeneksiz bir yapıya sahip olan Silestone®, kahve, şarap, makyaj malzemesi ve başka birçok gündelik ürünlerden kaynaklanan lekelere karşı da maksimum koruma sağlıyor. Mermer veya granit gibi tezgâhlara oranla çok daha sağlam ve kullanışlı olan Silestone®, girdiği her mutfağa değer katıyor. Cosentino Group tarafından geliştirilen ve benzersiz bir anti bakteriyel formüle sahip tek...