06 / 05 / 2024

Coşkun Ataş

Coşkun Ataş

Güntaş Konaklama Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Coşkun Ataş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Baba Tarla Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Baba Tarla Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren ve Coşkun Zeren ortaklığında kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Coşkun tarafından kuruldu.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Cosco İnşaat Otomotiv İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosco İnşaat Otomotiv İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Şengür tarafından kuruldu.

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eşber Coşkun, Cihan Sinan Bostancı ve Fatih Serdar Gökbulak ortaklığında kuruldu.

Ck Değerleme İnşaat Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ck Değerleme İnşaat Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Kurt tarafından kuruldu.

Sette City Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sette City Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kazım Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Ataş Haberi

Coşkun Ataş

Güntaş Konaklama Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Coşkun Ataş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. Güntaş Konaklama Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Güntaş Konaklama Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Beydağı Sokak,...