08 / 05 / 2024

Coşkun Erüz karadeniz projesi

Coşkun Erüz karadeniz projesi

YAYLALARIMIZDA 90'lı yıllardan itibaren hızlı bir şekilde artan kaçak beton binalar, yaylalarımızın doğallığını bozarak, yaylaları yayla olmaktan çıkarıyor. TEMA Vakfı Trabzon Temsilcisi ve KTÜ öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Coşkun Erüz konuyu değerlendirdi

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Maliyetler yükselince sektör yetkilileri uyardı! Kriz olması çok yakın!

Kırmızı et ve girdi maliyetleri bu sene geçtiğimiz seneye nazaran çoğalınca kırmızı et için dişi hayvan kesimi çoğaldı. İsa Coşkun, Döviz kurunda yaşanan büyümeden dolayı, şimdi süt arzını, ileride de besi sığırcılığını olumsuz etkileyebilir dedi.

Durbay Otomotiv Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durbay Otomotiv Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli ile  Coşkun Durmuş tarafından kuruldu.

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çelik  ve Öztürk Kani tarafından kuruldu.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 78 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu.

Hcb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hcb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Coşkun, Çağatay Coşkun ve Hızır Coşkun ortaklığında kuruldu.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Coşkun Erüz karadeniz projesi Haberi

Coşkun Erüz karadeniz projesi

Yaylalarımız yazlık meskenler olarak kullanılan kaçak beton binaların istilasına uğramış durumda. Yöre mimarisinin değerlerini yansıtmayan bu beton binalar adeta yaylarımızı yayla-kent konumuna getirmiş durumda. Halbuki mera kanuna aykırı bir şekilde yapılan bu binaların yıkılmasının önünde hiçbir yasal engel bulunmuyor. Yaylalardaki betonlaşma tehlikesini çevre ve kültür değerleri alanında pek çok başarılı projeye imza atan TEMA Vakfı Trabzon Temsilcisi ve KTÜ öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Coşkun Erüz'le konuştuk. 

günebakış: Yaylalarımızı doğal güzelliğini bozmadan gelecek nesillere nasıl aktarabiliriz? 

Erüz:. Yaylalar bir kere doğal bir ekosistem, kendine has bir sistemdir. Zor iklim şartlarına adapte olmuş bir ekosistem. 

Hayvancılık için yaylalarımızın yüzyıllardır kullanılan bir geleneksel yapısı var. 

Dünyanın her yerinde yaylalarm kullanım maksadı hayvancılıktır. İkincil bir amaç için insanların yazın o bölgeye gidip rahat etmek isteyebilir ama...