28 / 04 / 2024

Cottonbox sonbahar kış

Cottonbox sonbahar kış

Cottonbox, doğanın tüm renklerini yansıttığı 2015 / 2016 Sonbahar - Kış koleksiyonunun lansmanında dekorasyon dergi editörleri ve bloggerlarla buluştu.

İstanbul'da barajlar alarm veriyor son 40 günlük su kaldı!

Son dönemde beklenen yağışların gelmemesi sebebi ile her geçen gün barajlardaki kuraklık giderek gün gün artarken, konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Aylardır yağışsız geçen yazın ardından gelen kurak sonbahar ile barajlarda dip seviyeyi görüyor. Alarm veren barajların son durumu, işte haberin ayr

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

Mutfak tüpünde çılgın indirim! 12 kg'lık ev tüpü ne kadar oldu? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek müjde İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını duyurdu. Peki, 12 kilogramlık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpünde dev kampanya! İpragaz 12 kg'lık ev tüpü ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü, ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını açıkladı. Peki, 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kışın doğalgaz faturanızı düşürmek sizin elinizde! Basit yöntemlerle yüklü faturalardan kurtulun!

Doğalgaz faturalarınızı basit yöntemlerle oldukça düşürebilirsiniz. Sonbaharın artık sonuna gelmekteyiz havalar soğumaya başladı. Kaloriferleri yakmaya başlayan kişiler, faturaların yüksek gelmemesi için çözümler aramaya başladı.

12 kg'lık mutfak tüpüne çılgın kampanya! İpragaz şişman tüp ne kadar oldu? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kg mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını duyurdu. Peki, İpragaz'da 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

En büyük indirimi alan ürünler burada! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sonbahar kampanyalarına yenileri eklendi. En büyük indirimleri alan beyaz eşyaları topladık. 

Gülaylar altında sonbahar fırsatı başladı! Yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altın fiyat listesi 18 Ekim 2022

Gülaylar altında sonbahar fırsatı başladı. Yüzde 70'e varan indirim kampanyası başlatan Gülaylar altında küpeden kolyeye tüm takı modellerini bir arada bulabilirsiniz. İşte Gülaylar altın 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Beyaz eşyada en büyük indirim bu adreslerde! 17 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sonbahar indirimleriyle en çok fiyatı düşen ev eşyalarına baktık. İşte fiyatları ve indirimli adresleri...

Avva Sonbahar Kış koleksiyonlarında ekstra yüzde 30 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Avva fiyat listesi

Türkiye’de ‘smart casual’ yaklaşımının erkek giyim kategorisinde öncüsü olan Avva Sonbahar/Kış koleksiyonlarında sepette ekstra yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva’nın indirimli ürünlerinin bazılarının fiyat listesi

Chakra’da yüzde 50 indirim sizi bekliyor! Acele edin sonbahar fırsatını kaçırmayın! 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Chakra’da birçok üründe geçerli yüzde 50 indirimi kaçırmayın. Chakra sonbahar fırsatlarında vazodan salata kaselerine, çatal kaşık takımlarından kokulu mumlara her şey indirimde. İşte, Chakra 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kütahya Porselen fincan takımlarında yüzde 40 indirim! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022

Her kesimden tüketiciye hitap eden Kütahya Porselen ‘Büyük Sonbahar İndirimi’ fırsatlarıyla karşımızda. Çay ve kahve grubunda sepette net yüzde 40 indirim sizleri bekliyor.

Kütahya Porselen’den çeyiz indirimi: yüzde 50! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin sayılı porselen üreticilerinden biri olan Kütahya porselen sofralarınızın her adımına eşlik ederken perakende satışlarında sonbahar indirimine başladı.

Cottonbox sonbahar kış Haberi

Cottonbox sonbahar kış

Cottonbox, doğanın tüm renklerini yansıttığı 2015 / 2016 Sonbahar - Kış koleksiyonunun lansmanında dekorasyon dergi editörleri ve bloggerlarla buluştu. Ritz Carlton'da gerçekleşen lansmanda sonbahara özel farklı kombinasyonlar basına tanıtıldı. 


Bebek takımlarından genç grubuna, nevresim takımlarından nakışlı ve baskılı pike setlerine, yatak örtülerinden masa örtüsü, bornoz ve havlulara kadar tüm ürün gruplarını sonbahar enerjisi ile yenileyen Cottonbox, yeni mevsimin romantik ritmini, dinamik ve canlı tasarımların yanı sıra, soft renklerle ve zarif desenlerle tamamladı. Cottonart, saten, comfort ve klasik ürün gruplarıyla, nostaljik seçimlerden modern çizgilere, vintage tasarımlardan klasik tarza birçok zevke hitap eden desenleri sonbahar renkleri ile harmanlayarak sıcacık bir koleksiyon oluşturan Cottonbox, her zaman olduğu gibi yine bütün gruplarda sadece pamuk ipliği kullandı. 


Yatak odalarında mevsim sonbahar!


Her sezon olduğu gibi bu koleksiyonda...