12 / 05 / 2024

Countess House

Countess House

The Tower ve Countess House'un 15 Şubat ile 17 Şubat tarihleri arasında Çırağan Palace Kempiskinki Hotel'de yapılacak....

Hera Stone House nerede?

Hera Stone House'ta konutların büyüklükleri 380 ile 400 metrekare arasında değişiyor. Mavi Yapı imzası taşıyan proje 1,5 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Hera Stone House nerede?

Mavi Yapı Hera Stone House'ta fiyatlar 800 bin Euro'dan başlıyor!

Hera Stone House'ta teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. 4 adet taş evin yer aldığı projede fiyatlar 800 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Yeni projelerin rehberi Your House in Turkey 2015 Hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Vault Karaköy, The House Hotel New York Times’de yer buldu!

The House Hotel Collection’un ödüllü üç oteli The House Hotel Galatasaray, The House Hotel Nişantaşı ve The House Hotel Bosphorus’un ardından geçtiğimiz yıl kapılarını açan Vault Karaköy, The House Hotel'de.

İstanbul Bomonti The House fiyat!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. İstanbul Bomonti The House fiyat listesi kapsamında fiyatları 220 bin dolardan başlıyor.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

The House Residence Bomonti sokak hayvanları için tezgah açtı!

The House Residence Bomonti’nin bakıma muhtaç hayvanlar için yaptığı çağrı büyük ilgi gördü. Toplanan birçoğu antika değeri taşıyan eşya, Bomonti Antika Pazarı’nda satışa sunuldu.

Soho House'un tarihi binası New York Times'ta!

New York Times, Tepebaşı'nda yer alacak Soho House'un hikayesini yazdı. Gazete, bir dönem ABD Konsolosluğu olarak hizmet veren binanın tarihi hikayesine ve yeni sahiplerine değindi.

The House Residence Bomonti'den hayvan barınaklarına destek!

The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. Tüm hayvanseverler, kullanmadıkları eşyaları 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satacak.

House Residence Bomonti'de satışlar devam ediyor!

YENİGÜN İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti'de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

Bomonti The House Residence'ta kiralama ve satışlar başladı!

İstanbul’un merkezi Bomonti’de konsepti ve mimarisi ile residence anlayışına farklı bir bakış açısı getiren The House Residence ticari ünitelerinde kiralama ve satışlar başladı.

Bomonti The House İstanbul iletişim!

Bomonti The House İstanbul iletişim bilgileri satış ofisi telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi. Projede ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.

Yenigün Bomonti The House satılık!

Yenigün Bomonti The House satılık dairelerin tipleri studyo, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Şişli Bomonti'de yükselen proje daireler Mayıs 2016 yılında teslim edilecek.

Countess House Haberi

Countess House
Londra'nın önde gelen konut geliştirici firması St. George ve Berkeley Group tarafından Chelsea Greek SW6'da yapılandırılan The Tower ve Countess House satışa sunuldu. Projelerin lansmanı 15 Şubat ile 17 Şubat tarihleri arasında Çırağan Palace Kempiskinki Hotel'de yapılacak. Lansmanla Türkiye'de alıcılara...