28 / 04 / 2024

covid 19 yaşam alanlarını nasıl etkiledi

covid 19 yaşam alanlarını nasıl etkiledi

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkilediğini anlattı.

Covid-19 sonrası kentleşme oranı düşecek!

Covid 19 salgını sonrası sosyal yaşamda normalleşmeye dönük adımlar atılıyor. Şimdiden birçok sektörde Koronavirüs (Covid 19) ve benzeri salgınların bir daha yaşanmaması adına alınan önlemler alınıyor.

TMMOB Covid-19 ile mücadelede prefabrik evler yapacak! 

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Covid-19 kapsamında prefabrik evler yapılacağını açıkladı. Köymen, salgın sonrası mimari de yaşanabilecek değişimlere de değindi...

Covid-19 ABD emlak piyasasını nasıl etkiledi? Emlak danışmanları nasıl çözümler üretiyor? 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sonrası, ABD emlak piyasası yavaşlama yaşasa da hareketliliğini kaybetmedi. Kalabalık ev tanıtımları yerini sanal gezintiye bırakıyor, evlerin satışta kalma süresi uzuyor. Yine de yatırımcıların gösterdiği güven sayesinde alım satımlar sürüyor. 

Mars 19'da yaşam Aralık'ta başlıyor!

148 ailenin yaşayacağı Mars 19'da daire fiyatları 437 bin TL’den başlıyor. Projede yaşam ise Aralık 2018'de başlayacak..

Mars 19'da yaşam son çeyrekte başlayacak! Metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Avcılar’da inşa edilen Mars19  Apartments’da yaşam yılın son çeyreğinde başlayacak. Projede ortalama metrekare fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor..

Bizim Ev Engelliler Yaşam Merkezi modern binasına kavuşuyor!

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çok daha donanımlı ve kapsamlı bir binaya kavuşuyor. Yeni bina 19 Mayıs Mahallesi'nde yükselecek.

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

İzmir'de açılan Sosyal Yaşam Kampüsü ruhsatsız mı?

İzmir Büyükşehir, Buca’da inşa ettiği Sosyal Yaşam Kampusu’nu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na açtırdı. 19 ay gecikmeli biten yerleşkenin içinde yer alan huzurevinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

İzmir Sosyal Yaşam Yerleşkesi ne zaman açılacak?

Büyükşehir Belediyesi'nin, 19 Mayıs 2015'te açacağını ilan ettiği Sosyal Yaşam Yerleşkesi'nde iki kez süre uzatımı alındı, son olarak 1 Haziranda bahçe mobilyası ihalesine çıkıldı. Açılış tarihi bilinmiyor.

Buca Sosyal Yaşam Kampusu ne zaman tamamlanacak?

Buca'da yapımına başlanan Sosyal Yaşam Kampusu 19 Mayıs 2015'te bitecekti olmadı. 2 kez süre uzatımına gidildi, "açılış tarihi 13 Kasım" denildi ancak bu da başarılamadı

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında artık son aşamaya gelindi; geri sayım başladı...Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor Kokteyli, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat: 19.00'da gerçekleştirilecek.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü ne zaman tamamlanacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir projesini daha zamanında bitiremedi. Büyükşehir'in Buca'da yapımına başladığı ve tabelasında 19 Mayıs 2015'te bitirileceğini yazdığı sosyal yaşam kampusünün kaba inşaatı yeni tamamlandı...

covid 19 yaşam alanlarını nasıl etkiledi Haberi

covid 19 yaşam alanlarını nasıl etkiledi


Covid-19 salgını, yaşadığımız mekanların hayatımızda ne kadar önemli bir yeri olduğunu gösterdi.  Evlerimiz ihtiyaçtan çıkıp yaşam alanlarımız haline geldi.

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs salgının yaşam alanlarına ne gibi bir etkisi olduğunu şu sözlerle dile getirdi:  ''Pandemiden önce evler bir yaşam alanı olarak değil sadece ihtiyaç olarak görülüyordu. Şu süreçte ise evler en güvenli yaşam alanları haline geldi. Evlerimiz vakit geçirebileceğimiz sosyal bir mekan olabilirken aynı zaman da da işimizi yapabileceğimiz işyerleri haline geldi. İş yerleri, kafeler, lokantalar, spor salonları, hepsi evimize taşındı. Evlerdeki alanların çeşitliliği arttıkça ihtiyaçlardaki çeşitlilik de arttı. İnsanların evleri için tercih ettiği en önemli eşyalar arasında  ilk sırada koltuk takımları geliyor. Televizyon ve film izlerken kendinizi sinema salonundaki koltuklar kadar...