06 / 05 / 2024

Crowne Plaza 1 dalda ödül aldı

Crowne Plaza 1 dalda ödül aldı

2014 ödüllerine 'En yeni otel', 'En iyi iş oteli', 'En iyi şehir oteli' ve 'En iyi genel müdür' kategorilerinde katılan Crowne Plaza, internet üzerinden yapılan oylama sonucunda 1 dalda ödüle layık görüldü.

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

Plaza Metal Çelik Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plaza Metal Çelik Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Özderici GYO Yapı Kredi Plaza 1 adet büro değerleme raporu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yapı Kredi Plaza bağımsız bölümün revize değerleme raporunu yayınladı.

 Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in revize değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin revize değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil Plaza 2017 değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Plaza binasındaki Yeşil GYO'ya ait 1/2 hisseye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Yeşil GYO 2016 olağan genel kurul toplantısı 1 Kasım'da!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2016 yılına ilişkin olağan genel kurul toplantısı 1 Kasım'da Yeşil Plaza'da yapılacak.

Yeşil Plaza'nın 1. katı kiraya verildi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın 1. katı kiraya verilmesi hakkında bildiri yayınladı.

Bursa İmar Çalıştayı’nda riskli binalar masaya yatırıldı!

Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirilen İmar Çalıştayı’nda imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel bir araya geldi. Toplantıda yeni çıkarılacak olan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği konusundaki görüş ve beklentiler dile getirildi.

Nurol Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi, 2 pafta, 4064 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı Nurol Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Crowne Plaza 1 dalda ödül aldı Haberi

Crowne Plaza 1 dalda ödül aldı

Zincir otel gruplarının dünya çapındaki işletmelerinde, konuklarına sağlanan hizmetin mükemmellik değerlendirmelerinin kişiler tarafından yapıldığı global bir organizasyon olan 'Dünya Lüks Otel Ödülleri'nde Crowne Plaza Bursa Convention Center ödüle layık görüldü. 2014 ödüllerine 'En yeni otel', 'En iyi iş oteli', 'En iyi şehir oteli' ve 'En iyi genel müdür' kategorilerinde katılan Crowne Plaza, internet üzerinden yapılan oylama sonucunda 1 dalda ödüle layık görüldü. Otel, 6 Aralık'ta Güney Afrika Cumhuriyetinde yapılacak ödül gala gecesinde ödülüne kavuşacak. Konu hakkında açıklamada bulunan Crowne Plaza Bursa Convention Center-Thermal Spa Genel Müdürü Mehmet Kalyoncu, "Yola çıktığımız günden bu güne hep EN'leri hedefledik. En iyi ve en Başarılı olmak için çalıştık, standartlarımızda bir gün bile taviz vermedik. Bu ödül bizim bundan sonrası için teşvikimiz olacaktır"" dedi. 


A...