13 / 05 / 2024

Cruise Shipping Miami izmir tanıtımı

Cruise Shipping Miami izmir tanıtımı

Dünyanın en büyük kruvaziyer fuarlarından olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami kentinde düzenlenen “ Cruise Shipping Miami ”de İzmir ve Türkiye’nin geniş çaplı tanıtımı yapıldı.

Adriana Lima Miami'deki evini sattı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Miami'deki konutunu 40 milyon dolara sattı.

Konut yatırımının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, eyalet vergisi bulunmaması gibi avantajlarıyla Miami’den ev almak, Avrupa’dan Rusya’dan ve Amerika'nın çeşitli eyaletlerinden başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, düşük emlak vergisi gibi avantajları sunan Miami, gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu...

Lionel Messi Miami'deki evine 7.9 milyon dolar istiyor!

Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi, Miami’de bulunan lüks evini iki ay kadar önce 7 milyon dolar bedelle satışa sundu daha sonra ise satıştan kaldırdı. Şimdi ise evi yeniden ve fiyatına zam yaparak satmaya karar verdi.

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Miami gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Türkiye’de artmaya devam eden gayrimenkul fiyatları, gayrimenkul yatırımcılarını yurt dışına yönlendirdi. Miami de son dönemlerde Türkiye’den yoğun ilgi gördü.

Lionel Messi Miami'deki lüks evini satıyor!

PSG'nin yıldız futbolcusu Lionel Messi Miami'deki lüks evini satışa çıkardı. Messi evi için 7 milyon dolar istiyor.

Sophie Turner ve Joe Jonas Miami'den ev aldı!

Game of Thrones dizisi ile büyük üne kavuşan Sophie Turner şarkıcı eşi Joe Jonas ile Miami'den dev malikane aldı. Çift malikane için 11 milyon dolar ödedi. 

Şeyma Subaşı Miami'ye yerleşiyor!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Türkiye'den ayrılarak Miami'ye yerleşeceğini açıkladı.

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

Lionel Messi Miami'deki malikanesine kiracı arıyor!

Başarılı futbolcu Lionel Messi, Miami'de bulunan malikanesine aylık 200 bin dolarlık rekor bedelle kiracı arıyor...

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Cruise Shipping Miami izmir tanıtımı Haberi

Cruise Shipping Miami izmir tanıtımı


Dünyanın en büyük kruvaziyer fuarlarından olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami kentinde düzenlenen “Cruise Shipping Miami”de İzmir ve Türkiye’nin geniş çaplı tanıtımı yapıldı. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Kruvaziyer Platformu Başkanı Ekrem Demirtaş, Miami’deki fuara 7’inci defa katıldıklarını belirterek, “Kruvaziyer şirketleriyle verimli görüşmeler yaptık. İzmir’e seferi olmayan Royal Caribbean ve Azamara Club Cruises şirketlerini kentimize davet ettik, çok sıcak yaklaştılar” diye konuştu. Demirtaş, bu fuarda da kruvaziyer şirketlerinin limanın yenilenmesi ve kara turlarının çeşitlendirilmesi konusunda taleplerini yenilediklerini belirtti. 


Amerika Birleşik Devleti’nin Miami Kenti’nde düzenlenen Cruise Shipping Miami Fuarı’na 2008 yılından beri aralıksız katılan İzmir Ticaret Odası, bu yıl da 10-13 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen fuara özel tasarımlı standı ile yer aldı. İzmir Ticaret Odası’nın öncülüğünde, Türkiye...