06 / 05 / 2024

ÇTN Metal şirketi

ÇTN Metal şirketi

ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Talay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Talay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akçan İnşaat Metal Mobilya Proje Taahhüt Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te, Avcılar'da, Muhammet Sacit Çelebi Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Esenyurt'ta, Ramazan Sangür Müdürlüğü'nde kuruldu.

Öz Karmen İnşaat Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karmen İnşaat Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi'nde, Nuri Eracar Müdürlüğü'nde kuruldu.

2015 Özgüven İnşaat Metal Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Özgüven İnşaat Metal Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Selçuk Sarmer Müdürlüğü'nde, Sultabeyli'de kuruldu.

Ramak Mimarlık Mühendislik İnşaat Metal Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramak Mimarlık Mühendislik İnşaat Metal Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile, Tuzla'da, Enes Sarı, Fırat Özyavuz ortaklığında kuruldu.

MNÇ Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MNÇ Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mahmut Çulha Müdürlüğü'nde, Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Hanedan Metal Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedan Metal Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, Doğan Şahin Müdürlüğü'nde, 10 bin TL sermaye ile, Eyüp Topçular Mahallesi 'nde kuruldu.

Özsoylu Metal Yapı Elemanları İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsoylu Metal Yapı Elemanları İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Mesut Çil Müdürlüğü'nde, Bahçelievler'de kuruldu.

Özakyol İnşaat Tekstil Mobilya Plastik Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakyol İnşaat Tekstil Mobilya Plastik Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Akyol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

ETS Mimarlık İnşaat Metal Otomotiv Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ETS Mimarlık İnşaat Metal Otomotiv Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali İşçiler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

TD Metal İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TD Metal İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Derya Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Kınalı Taş Sokak'ta kuruldu.

Bağdat İnşaat Yapı Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat İnşaat Yapı Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Müyesser Durlanık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Yeni Mahalle, Paşaçayırı Caddesi'nde kuruldu.

ÇTN Metal şirketi Haberi

ÇTN Metal şirketi

ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Talay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu. 


ÇTN Metal İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...