14 / 05 / 2024

cubes ankara peşin fiyatları

cubes ankara peşin fiyatları

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin, yüzde 50 vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

MBM İnşaat tarafından Ankara, Gölbaşı İlçesi’nin Kızılcaşar Mahallesi’nde yükselen Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Akadia İncek projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Akadia İncek projesiyle ilgili ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! Teslimler 3 ay sonra!

AP Forest Gate Villaları, Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Vestra Vadi Aktepe yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Vestra Vadi Aktepe, Nedimoğulları İnşaat, Soy Group ve Korkmaz Yapı ortaklığıyla Ankara'nın gelişmekte olan bölgesi Keçiören'de yükseliyor. Satışların yeni başladığı Vestra Vadi Aktepe'de yüzde 50 peşin, 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajı!

Ned Çiçekli projesi, Ankara ili, Keçiören’in merkezinde Nedimoğulları İnşaat tarafından yükseliyor. Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor.

Jewel İncek'te lansmana özel yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! 

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek'te lansmana özel yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Peki Jewel İncek projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Dedeman Village , Ankara'nın Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde BCM Grup, DAFF Grup ve Meydan Yapı ortaklığında yükseliyor. Dedeman Villaları yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

cubes ankara peşin fiyatları Haberi

cubes ankara peşin fiyatları

20 bin metrekare arsa alanı bulunan Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 2,5 konutlara yer verilen Cubes Ankara projesinde daireler isteğe bağlı olarak 3+1, 4+1 ve 5+1'e kadar genişletilebiliyor. 
 

Cubes Ankara projesi 420 konut, ofis  ve dükkanlardan meydan geliyor.  Çankaya-Çukurambar bölgesinde yer alan proje 26 ve 32 katlı 2 blok olarak planlandı. 
 
Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen Cubes Ankara'da 6., 12. ve 18. aylarda yüzde 15'lik kısım ara ödeme olarak veriliyor. Kalan kısım ise 40 ay sıfır faizle ödenebiliyor. 
 
Cubes Ankara projesinde;
 
Yoga house
Spor alanları
Çocuk oyun alanları
Ssonsuzluk havuzu
Otopark
Konser
Sinema
Tiyatro
Konferans alanları gibi olanaklar sunuluyor. 
 

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri 2020...