28 / 07 / 2024

Çukobirlik Müdürlüğü satılık gayrimenkul

Çukobirlik Müdürlüğü satılık gayrimenkul

Çukurova Pamuk, Yerfıstığı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin Tarsus'ta bulunan gayrimenkullerini 28 Haziran'da Çukobirlik Genel Müdürlüğü merkezinde satışa sunacak.

Karayollarından Kozyatağı'nda satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

SGK İl Müdürlüğü tekne satıyor! Yanlış duymadınız! Bedeli dudak uçuklattı!

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) İl Müdürlüğü tekne satışı yapıyor. 14 Şubat 2023’teki ihalenin muhammen bedeli ise dudak uçuklattı. İşte haberin detayları…

Kocaeli'de 100 bin TL'ye satılık iş yeri fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü personel alacağını duyurdu! İşte başvuru koşulları!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 70 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı! Başvurular 27 Mayıs’ta son bulacak! Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru koşulları ne? İşte tüm ayrıntılar...

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Edirne Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet tarla!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne ili, İpsala ilçesinde yer alan 30 tarlayı kiraya çıkarıyor. 

Çukobirlik Müdürlüğü satılık gayrimenkul Haberi

Çukobirlik Müdürlüğü satılık gayrimenkul

Mersin ili Fevzi Çakmak mahallesi (Tarsu AVM'nin bitişiğindeki) 212 Ada 1 parselde bulunan 4 bin 389 metrekare ve 212 ada 3 parselde bulunan 39 bin 414 metrekare alana sahip gayrimenkullerini 28 Haziran 2016 Salı günü saat 11:00'da Gökçeler Mah. Turhan Cemal Beriker Bulvaro No:703 Adana/Seyhan adresinde bulunan Çukobirlik Genel Müdürlüğü Merkezinde Enteğre Tesisleri Konferans salonunda satışa sunacak. 



Tarsus...