02 / 05 / 2024

çukurova belediye konutları

çukurova belediye konutları

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri Muhtarlığı önündeki alanda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuştu. Çetin, Türkiye'nin en gözde yerleşim bölgesini Belediye Evleri Mahallesi'nde oluşturacaklarını söyledi.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olan arsanın satış ihalesi 7 Haziran'da yapılacak.

Belediye'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı Adana Çukurova Belediyeevleri'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 1 Şubat 2023 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

Çukurova'da 10.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana İli, Çukurova İlçesi, Huzurevleri Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Çukurova'da 10.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çukurova Belediye Başkanlığı K. Ocağı mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

çukurova belediye konutları Haberi

çukurova belediye konutları

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri Muhtarlığı önündeki alanda gerçekleştirilen iftar yemeğinde Belediye Evleri Mahallesi'nde kentsel yenilemeyi çok yakında başlatacaklarını söyleyerek, "Belediye Evleri'yle ilgili proje bitmek üzere. Son rötuşları yapıyoruz. Ağustos gibi projeyi Çevre ve Şehircilik Bakaniığı'na onay için sunacağız. 


Kabul edilmesinin ardından harekete geçeceğiz" dedi. 


BELEDİYE EVLERI'NI UÇURACAĞIZ 


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Hiç kimse huzursuz olmasın. Yıkımları yapıp da inşaatlara başladıktan iki yıl sonra evleri hak sahiplerine teslim edeceğiz. 

Taşınma ve kira yardımı yapacağız. Yeni evleriniz eskisiyle kıyaslanmayacak kadar güzel ve kaliteli olacak. Adana'nın gözbebeği olacak. Türkiye'nin en gözde semtlerinden birini yapacağız ve Belediye Evleri'ni uçuracağız" diye konuştu.


Adana Çukurova...