21 / 05 / 2024

çukurova belediyesi haziran toplantısı

çukurova belediyesi haziran toplantısı

Çukurova Belediye Meclisi'nin Haziran ayının son oturumunda, Meclis gündem maddelerinin yanı sıra CHP'li Çukurova Meclis Üyesi Esendemir'in saldırıya uğraması ve bunun üzerine Çukurova Belediyesinde ortaya çıkan güvenlik sorunları konuşuldu.

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nin 1 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Çukurova Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı tarafından K. Ocağı Mahallesi'nde bulunan arsayı satıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşen ihalenin satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Çukurova Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Trabzon Büyükşehir Haziran ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

çukurova belediyesi haziran toplantısı Haberi

çukurova belediyesi haziran toplantısı

Çukurova Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Tarık Kılıçarslan ve  Çukurova Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Aslı Çelik'in Belediye'deki güvenlik zaafiyetini eleştirmeleri üzerine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'de konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çetin; “Kapıdaki güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın silah taşımaları için bir başvurumuz olacak. Maalesef Adana’nın yapısı çok değişti artık. Yaşaması zor, tehlikeli bir şehir haline geldi. Önüne gelen, kafası bozulan, eline silahını alan yollara düşüyor” dedi.


BİZİ PAÇAMIZDAN AŞŞAĞI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR

Buradaki hiçbir arkadaşım bu olaylara benim kadar üzülmüyordur herhalde diyen Çetin şöyle devam etti;” Tüm iyi niyetimizle samimiyetimizle hizmet etmeye çalışıyoruz ama yakamızdan paçamızdan birileri aşağıya çekmeye çalışıyor. Kumpas kuranlar, belediyenin 100 metre ötesinde pusu kurup ateş açanlar oldu. Biz silahlı bir örgüt değiliz ki, nasıl engelleyeceğiz. Bunu yapmak devletin, emniyetin...