28 / 04 / 2024

çukurova havaalanı son durum

çukurova havaalanı son durum

Tarsus iş dünyası Çukurova Havalimanı'nın tamamlanmasını bekliyor. Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (TASİAD) Yakup Ateş Tarsus'un marka şehir olacağını dile getirdi.

Çukurova Havaalanı 2019'da tamamlanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, bu ay içerisinde üst yapı ihalesi yapılacak olan Çukurova Havalimanı’nın en geç 2019 yılı içinde tamamlanacağını söyledi.

Ulaştırma Bakanı Elvan'dan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Çukurova Havaalanı projesini yürüten Koçoğlu İnşaat'ın iflas erteleme istemesini Hurriyet.com.tr'nin haberleştirmesi üzerine açıklama yaptı. İşte bakanın açıklamaları...

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı 2022'de açılacak!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmalar hızlandı. Havalimanın açılışı 2022'nin son çeyreğinde gerçekleşecek. 

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Çukurova Havalimanı inşaatında son durum ne?

Çukurova Havalimanı, yarım kalan inşaatı ile hayal kırıklığı yarattı. İlk projenin sahibi Emre Arolat Mimarlık, proje üzerinde değişiklik yapılması konusunda bilgileri olmadığını, ortaya çıkabilecek yapısal güvenlik zafiyetlerinden dolayı sorumluluk kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Çukurova Havalimanı arsaları kamulaştırıldı mı?

İhalesi sebep gösterilmeden yine ertelenen Çukurova Havaalanı bu kez kamulaştırmalar ile gündeme geldi. 

Çukurova Havaalanı ihalesi 26 Ekim'de!

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elenmesinden sonra iptal edilen Çukurova Havaalanı ihalesinde yeni iddialar gündemde. 26 Ekim’de yapılacak olan ihale öncesinde şartnamede idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığı, ödeme dengelerinin tamamen yüklenici lehine düzenlendiği

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Kayseri'ye yeni raylı sistem hattı ve havaalanı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kayseri'de yeni raylı sistem hattı ile Havaalanı Projesi ihalesinde son aşamaya gelindiğini bildirdi

Adana'daki havalimanı kapatılacak mı?

Adana'da bölgesel olarak yapılan ve inşaatı sürdürülen Çukurova Havaalanı açıldıktan sonra Adana Şakir Paşa Havaalanının da kapatılacağı konusu gündemde yer buldu...

çukurova havaalanı son durum Haberi

çukurova havaalanı son durum

Tarsus iş dünyası, Tarsus- Kazanlı Turizm Bölgesi ve Çukurova Havalimanı projelerinin hızlandırılmasını istiyor. Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (TASİAD) Yakup Ateş, "Tarsus'umuzu bir marka şehir haline getirmek için herkese büyük bir sorumluluk ve görev düşmektedir" diye konuştu. 


Yakup Ateş yaptığı açıklamada "İhtisas organize tarım bölgelerinin kurulması, inşaatına yeniden başlanan Uluslararası Bölgesel Çukurova Havaalanı ve Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi'nin hayata geçmesi, devlet üniversitesinin açılması, yine bölgemiz ekonomisine çok büyük katkı sağlayacak olan ve yayla, kayak, termal, inanç ve sağlık turizmiyle ilgili önemli potansiyelini yatırımlara dönüştürmesi bölgemiz açısından son derece büyük önem arz etmektedir" dedi. Ateş Türkiye'nin, her alanda yapılacak yeni yatırım ve atılımlarla sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçleneceğine inandığını dile...