02 / 05 / 2024

Mersin Tarsus marka şehir olacak!

Mersin Tarsus marka şehir olacak!

Tarsus iş dünyası Çukurova Havalimanı'nın tamamlanmasını bekliyor. Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (TASİAD) Yakup Ateş Tarsus'un marka şehir olacağını dile getirdi.



Tarsus iş dünyası, Tarsus- Kazanlı Turizm Bölgesi ve Çukurova Havalimanı projelerinin hızlandırılmasını istiyor. Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (TASİAD) Yakup Ateş, "Tarsus'umuzu bir marka şehir haline getirmek için herkese büyük bir sorumluluk ve görev düşmektedir" diye konuştu. 


Yakup Ateş yaptığı açıklamada "İhtisas organize tarım bölgelerinin kurulması, inşaatına yeniden başlanan Uluslararası Bölgesel Çukurova Havaalanı ve Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi'nin hayata geçmesi, devlet üniversitesinin açılması, yine bölgemiz ekonomisine çok büyük katkı sağlayacak olan ve yayla, kayak, termal, inanç ve sağlık turizmiyle ilgili önemli potansiyelini yatırımlara dönüştürmesi bölgemiz açısından son derece büyük önem arz etmektedir" dedi. Ateş Türkiye'nin, her alanda yapılacak yeni yatırım ve atılımlarla sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçleneceğine inandığını dile getirdi. 


Dünya 


Geri Dön