19 / 05 / 2024

Çukurova Havalimanı yeniden ihaleye mi çıkacak

Çukurova Havalimanı yeniden ihaleye mi çıkacak

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Çukurova Havalimanı’nda yüklenici firmada problem yaşandığını ancak 20 Ekim 2015 günü yeniden ihaleye çıkacağını ve en kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Türkiye’nin en büyük dördüncü havalimanı geliyor! 2023 Şubat’ta bitecek

Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın 2023 yılının şubat ayında tamamlanması bekleniyor. İşte detaylar…

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı açıklaması: 2023’ten sonra açacağız!

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'nın yeniden açılacağını dile getirdi.

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı 2022'de açılacak!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmalar hızlandı. Havalimanın açılışı 2022'nin son çeyreğinde gerçekleşecek. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapının yüzde 20'si tamam!

Mersin'de 2022 yılının üçüncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapı çalışmalarının yüzde 20'si bitirildi.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Cengiz Holding Kırgızistan Kerben'deki havalimanını yeniden inşa edecek!

Cengiz Holding Kırgızistan’da havalimanı inşa edecek. Bu yatırım için Eti Bakır Terek-Say isminde bir ortaklık kuruldu. Cengiz Holding ve Kırgız şirketin kurduğu bu ortaklık Celalabad bölgesinin Kerben kentindeki havalimanını yeniden yapacak ve genişletecek.

Çukurova Havalimanı yeniden ihaleye mi çıkacak Haberi

Çukurova Havalimanı yeniden ihaleye mi çıkacak

Eski Bakan Elvan, eşi Zeliha Elvan ile birlikte seçim bölgesi Mersin’de Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşmaya katılmak için bugün saat 10.00’da Ankara’dan Adana Havalimanı’na geldi. Havalimanında kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Elvan, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşarak onların bayramını kutladı. Elvan, ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Elvan, Mersin’in önemine değinerek, "Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Mersin, gerçekten önemli bir ilimiz, Türkiye’miz için çok önemli bir ilimiz, çok önemli bir potansiyele sahip. Ülkemizin en önemli lojistik merkezlerinden birisi olabilecek ve aynı zamanda tarımıyla, sanayisiyle, turizmiyle, deniziyle ve ulaştırmasıyla hangi yönden bakarsak, bakalım inanılmaz bir potansiyele sahip. İnşallah Mersin’imizi 1 Kasım, seçimleriyle birlikte hep birlikte ayağa kaldırıp şahlandıracağız. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın örnek marka şehirlerinden biri haline getireceğiz inşallah" dedi.


Elvan, bir...