04 / 05 / 2024

Çukurova Jurassic Park

Çukurova Jurassic Park

Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan Jurassic Park'a kısa sürede binlerce kişi gelirken, misafirlerin önemli bir bölümünün civar il ve ilçelerden olması dikkati çekti

Çukurova Balkon'dan 5 ve 6 Mayıs'ta özel indirim!

5 ve 6 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM’deki Çukurova Balkon standını ziyaret edenlere özel fırsatlar sunulacak...

Çukurova'da Süheyla Akalın Parkı açıldı!

Huzurevleri Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çukurova Belediyesi Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı. Açılış sezonuna start veren Çukurova Belediyesi, ilk açılışını Huzurevleri Mahallesi'nde yöre halkı ve çocuklarla birlikte yaptı.

Adana Jurassic Park'a ücretli girişe iptal!

Adana 2. İdare Mahkemesi, Çukurova ilçesindeki Jurassic Park'ın ücretli olduğu gerekçesiyle mahalle sakinlerinin açtığı davada, "Eğlence parkı uygulama işleminde hukuka uyarlık bulunmadığına" karar verdi.

Adana Jurassic Park'ın işletilme kararı iptal edildi!

Doğal Park'ın Jurassic Park olarak işletilmesi Adana 2'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Böylece, Eylül ayından beri faaliyette olan ve vatandaşların para ile girebildikleri Jurassic Park kapatılıp halka açılacak.

Adana Çukurova'ya Kadın Sohbet evi inşa edildi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye'de bir ilk olan 'Kadın Sohbet Evi'nin tamamlandığını belirtti. Çetin, Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı'nın yenilenme çalışmalarının da son aşamaya geldiği söyledi.

Çukurova Uzman Çavuş Faik Balcı yenileniyor!

Çukurova Belediyesi'nin, park yapım ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Peki Uzman Çavuş Faik Balcı'nda yenileme ne durumda?

Adana'da inşa edilen Jurassic Park'a dava açıldı!

ADANA'da '100'üncü Yıl Mahallesi Doğal Parkı Koruma Halk Girişimi' üyeleri, merkez Çukurova Belediyesi tarafından Doğal Park'ın bir bölümüne yapılan Jurassic Park'ın hukuksuz olduğunu öne sürerek, 2. İdare Mahkemesi'ne dava açtı.

Şanlıurfa'ya tema park geliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Park Zirve Tesisleri’nde organize edilen Muhtarlarla İstişare Toplantısı’nda Çukurova İlçesi’nin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Çukurova Park Life Adana satılık daire!

Çukurova Park Life Adana satılık daire fiyatları 615 bin liradan başlıyor. TMT Grup Yapı'nın inşa ettiği Park Life Adana projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Adana'daki Jurassic Park imar düzenlemesi reddedildi!

Adana’da yeşil alan üzerindeki faaliyeti tartışmalara konu olan Jurassic Park’ın sınırlarını 2 katından fazla genişletecek imar düzenlemesi, meclis kararıyla iptal edildi.

Çukurova Jurassic Park ile cazibe merkezi olacak!

Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan Jurassic Park'a kısa sürede binlerce kişi gelirken, misafirlerin önemli bir bölümünün civar il ve ilçelerden olması dikkati çekti

Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi!

Çukurova Belediyesi'nin tartışmalara neden olan Jurassic Park projesine yargıdan onay geldi. Kararın iptali için açılan davada mahkeme, 'yürütmenin durdurulması' talebini oybirliğiyle reddetti.

Adana Jurassic Park 3 Ekim'de açılacak!

Adana’nın Çukurova ilçesinde bazı iddialarla tartışma konusu olan Jurassic Park’la ilgili olarak açılan davada mahkeme, ‘yürütmenin durdurulması’ talebini oy birliğiyle reddetti. Parkın 3 Ekim Cumartesi günü açılacağı belirtildi.

Çukurova Jurassic Park Haberi

Çukurova Jurassic Park

Çukurova Belediyesi'nce "Yap-Birlikte İşletelim-Devret" modeliyle bir özel şirkete yaptırılan Jurassic Park açıldığı günden bu yana halkın, özellikler de çocukların yoğun ilgisini çekiyor. 50'yi aşkın dinozorun yer aldığı ve yüz binlerce yıl öncesi hayatın canlandırıldığı park yeşil alanı ve sosyal tesisleriyle özellikle de hafta sonları yoğun ilgi görüyor. 


İL VE İLÇELERDEN GELİYORLAR 

Jurassic Park'a Adana ve ilçelerinin yanı sıra Osmaniye ve Mersin başta olmak üzere Gaziantep ve Kayseri'den de ilgi olduğunu belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "3 ay önce kuş ötmez, kervan geçmez bir parktı, şimdi capcanlı. Çocuklar, annebabalarını 'Jurassic Park'ı görelim' diye zorlayacaklar' demiştim, dediğim oldu ve Çukurova bir cazibe merkezine dönüştü" dedi. 


Sabah...