03 / 05 / 2024

Çukurova Mühendislik Günleri YAPI

Çukurova Mühendislik Günleri YAPI

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve genç İMO tarafından düzenlenen “Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI” etkinliği İ. Akif Kansu Salonu’nda gerçekleştirildi..

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Uvi Mühendislik Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uvi Mühendislik Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Üveys Veysel İzmirli tarafından kuruldu.

Mühendislik görmemiş binalar yıkılmalı!

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuncer Çelik, "Deprem öldürmez, yapı öldürür deriz. İçinde bulunduğunuz yapıyı depreme dayanıklı yaptığınız zaman, deprem ne kadar büyük olursa olsun, yapının içinden sağ olarak çıkarsınız" dedi. Çelik, mühendislik görmemiş binaların yıkılmasını önerdi.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Orhan tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Hmc Proje Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmc Proje Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Mehmet Çakıl ve Ömer Faruk Çakıl ortaklığında kuruldu.

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartaloğlu Mühendislik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaloğlu Mühendislik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kartal tarafından kuruldu.

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mücahid Tırmık, Musa Keklik ve Ömer Faruk Yüce ortaklığında kuruldu.

Çukurova Mühendislik Günleri YAPI Haberi

Çukurova Mühendislik Günleri YAPI

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve genç İMO tarafından düzenlenen “Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI” etkinliği İ. Akif Kansu Salonu’nda gerçekleştirildi. Mühendislik mesleğinde tecrübeli öğretim üyeleri ve uygulayıcıların konuşmacı olarak yer aldığı, iki gün süren etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.


Mühendislik Mimarlık Kulübü adına etkinliğin açılış konuşmasını yapan öğrenci Bulut Arslan, mühendislik günleri etkinliğini fakültelerinde ilk kez gerçekleştirmenin gururunu taşıdıklarını belirtti. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesine desteğinden ötürü teşekkür eden Arslan, “Öğrenci odaklı bu etkinlikte tecrübeli meslektaşlarımızın bilgilerini, düşüncelerini, bakış açılarını öğrenci arkadaşlarımızla buluşturarak öğrenci sorunlarının, mühendislik eğitimi sorunlarının, mezuniyet sonrası karşılaşacaklarımızın konuşulmasını istedik” dedi.


Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay ise çalışmalarından ötürü öğrencilerini kutladı. Çağatay, İnşaat mühendisliği alanına büyük katkıları olan...