18 / 05 / 2024

Çukurova Sanayi İşletmeleri tmsf satış

Çukurova Sanayi İşletmeleri tmsf satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'ye ait Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Hatay’da depremin bilançosu çok ağır: 1700 işletme yıkıldı, sanayi yok oldu!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından önemli ölçüde yıkıma uğrayan Hatay, dün meydana gelen iki depremle birlikte yeniden büyük hasarlar aldı. Şehirde küçük sanayi işletmeleri büyük bir bölümü yıkılırken, çalışanlar da daha güvenli şehirlere göç ediyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bülent Toktaş tarafından kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından kuruldu.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Çukurova Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çukurova Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Sana ve Filiz Kodaman ortaklığında kuruldu.

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras ve Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi ve Tic tarafından kuruldu.

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras ve Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi ve Tic tarafından kuruldu.

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Urs Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urs Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras tarafından kuruldu.

Çukurova Sanayi İşletmeleri tmsf satış Haberi

Çukurova Sanayi İşletmeleri tmsf satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'ye ait Mersin'in Tarsus ilçesinde yer alan iplik fabrikası ve arsası ile bir kira sözleşmesini satışa sundu.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'nin borcundan dolayı haczedilen gayrimenkullerinden oluşturulan Çukurova Tarsus Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu bütünlüğün kapsamı, Mersin'in Tarsus ilçesi'nde kayıtlı 208 bin 229 metrekare alanlı iplik fabrikası ve arsası nitelikli gayrimenkul ile Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ ile İnterdepo Uluslararası Antrepo İşletmeciliği AŞ arasında akdedilen kira sözleşmesinden meydana geliyor.

Muhammen bedeli 100 milyon TL olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin beraber uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, 3 Kasım saat 11.00'te TMSF'nin Esentepe'deki...