04 / 05 / 2024

çukurova trafo sorunu

çukurova trafo sorunu

Adana'nın Çukurova ilçesindeki 11 katlı binada yaşayan vatandaşlar isyandalar.  Binanın ilk 5 katındakiler uyuyamıyor. 20 yıl önce binanın zemin katına yapılan trafo çalışmaya başladığı zaman ise duvarlar sallanmaya başlıyor.

Çukurova Şambayadı'nda imar sorunu çözüldü!

1995 yılından beri çözülemediği için 16 bin hak sahibinin mağdur olduğu Şambayadı bölgesinin imar sorunu çözüldü.

Adana'da 11 katlı binada trafo isyanı!

Adana'nın Çukurova ilçesindeki 11 katlı binada yaşayan vatandaşlar isyandalar.  Binanın ilk 5 katındakiler uyuyamıyor. 20 yıl önce binanın zemin katına yapılan trafo çalışmaya başladığı zaman ise duvarlar sallanmaya başlıyor.

Adana Çukurova'da konut satışları durma noktasına geldi!

Banka kredilerindeki faizlerin son dönemde tavan yapması ve yaşanan imar sorunu Çukurova İlçesi'ndeki emlak fiyatlarını olumsuz etkiledi. Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt, konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Beylikdüzü trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı!

Gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün elektrik sorunu için Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. İlçenin uzun vadede 50 yıllık elektirik ihtiyacını karşılayacak olan indirici trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

Çukurova Havalimanı'nın inşaatı ikinci kez durdu!

Yapımına 2011 yılında Tarsus’ta başlanan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda işler beklendiği gibi gitmedi. Çukurova Havalimanı'nın inşaatı kredi sorunu nedeniyle yeniden durdu.

Icon Group Çukurova Havalimanı'nı inşa edecek!

Türkiye'nin önde gelen yatırımlarına yerli ve yabancı sermayenin ilgisi sürüyor. Üstlenici şirketin kredi sorunu nedeniyle inşaatını durdurduğu Çukurova Havalimanı'na Icon Group talip oldu. Anlaşmanın tamamlanmasıyla projenin 1 ay sonra başlatılması hedef

Kartal Çukurova Tower satılık daire fiyatları!

Banka kredisine uygun olan Kartal Çukurova Tower satılık daire fiyatları minimum 142 bin liradan başlıyor...

Çukurova Tower Residence satış ofisi!

Kartal bölgesinde hayata geçirilen Çukurova Tower Residence satış ofisi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor...

Çukurova Tower 'da iki günlük özel fırsat! 565 bin liraya 3+1!

İnşaat sektöründe 20 yıldır önemli projelere imza atan Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen yeni cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Tower projesinde iki günlük özel bir fırsat sunacak.

Çukurova Tower teslim!

142 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Çukurova Tower teslim bilgisine göre teslimler 2014-Kasım 'da yapılacak...

Kartal Çukurova Tower projesinde 142 bin TL'ye!

Kartal Çukurova Tower projesinde 1+0 dairelerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Kartal Çukurova Tower projesinde teslimler Kasım 2014 yılında yapılıyor...

Çukurova Tower nerede?

İstanbul'un Kartal bölgesi sınırlarında yer alan Çukurova Tower nerede, ulaşım ve adres bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çukurova Tower ne zaman teslim?

Çukurova Gayrimenkul girişimi ile hayata geçirilen Çukurova Tower ne zaman teslim? sorusunun cevabı olarak 2014 yılı belirlenmiş durumda...

çukurova trafo sorunu Haberi

çukurova trafo sorunu

Adana'nın Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde 20 yıl önce bir apartmanın zemin katına trafo yapıldı. Yapıldığı zaman apartman yönetimi tarafından yapımına izin verilen trafoda zaman ilerledikçe çıkan ses nedeniyle ilk 5 kat uyuyamaz oldular. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre başka illerde trafolarda meydana gelen patlamalar nedeniyle bu kez apartman sakinleri can tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını anlayınca korkuları bir kat daha arttı. 

Üzerinde 'ölüm tehlikesi' yazısı ve işareti bulunan trafonun kaldırılması için apartman yöneticisi Kemal Karadam, 5 kez TEDAŞ'a başvuru yaptı. Ancak her yaptığı başvuruya "bütçenin yıl başında hazırlandığı yıl ortasında gelen taleplerinin diğer yıllar görüşüldüğü, ayrıca trafo yeri gösterilmesi ve taşınma masraflarının karşılanması halinde trafoyu kaldıracaklarını" belirten cevaplar gönderildi.

Yönetici Kemal Karadam, TEDAŞ'ın yıllar önce apartmanın altına bir trafo yaptığını belirterek, "Trafodan...