02 / 05 / 2024

Çukurova Tünel Kavşak Projesi son durum

Çukurova Tünel Kavşak Projesi son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Artvin Borçka'da Camili tünel projesinin akıbeti mecliste!

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Ula'daki 13 milyonluk tünel ne olacak?

Muğla, Ula’daki Akyaka Mahalle Kavşağı Proje inşaatına ilişkin Gökova Ekolojik Yaşam Derneği’nin açtığı davayı görüşen İstinaf Mahkemesi projenin tekrardan incelenmesine karar verdi. Fakat mahkemenin kararı sonrası kavşak ve tünellerin akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Uludağ'ın eteklerinde yeni tünel inşaatı başladı!

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Uludağ'ın eteklerinde inşa edilecek tünel ve viyadük için çalışmaların başladığını açıkladı. Esgin, bölgede 2 kilometrelik bir tünel çalışması ve 220 metrelik bir viyadük çalışması yapılacağını söyledi.

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çukurova Tünel Kavşak çalışması hızla ilerliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına başlattığı Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.. 

Çukurova Tünel Kavşak Projesi son durum Haberi

Çukurova Tünel Kavşak Projesi son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü tarafından inşa edilen Çukurova Tünel Kavşak Projesi'nde çalışmalar hız kesmeden olarak devam ediyor.

Kahmaranmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çukurova Tünel Kavşak Projesi kapsamında bir taraftan alt yapı çalışmaları yapılırken, diğer taraftan da forekazık çalışmaları tamamlanan bölgelerde zemin toprak alımına ve kirişler konuluyor. Batı cephesinin başlık kirişlerinin 60 civarında yapıldığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Çukurova Tünel Kavşak Projesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Çukurova Kavşağı ile 76012 numaralı sokak arasında devam eden çalışmalar biran önce tamamlanarak trafik yoğunluğunun azaltılması...