25 / 05 / 2024

Çukurova turizmi konuşuldu

Çukurova turizmi konuşuldu

Çukurova Uluslararası Turizm Profeş.yonelleri (SKAl) Kulübü'nün toplantısı Erkan Ozsavaş'ın başkanlığında yapıldı. Turizm profesyonelleri, bölge turizmini masaya yatırarak neler yapılmasını tartıştılar.

Ev bile kiralanamayan 10 bin TL'lik emekli maaşına tepki büyüyor! Meclis'te konuşuldu!

10 bin TL'ye yükseltilen emekli maaşı, Meclis gündeminde yer aldı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hükümet ve muhalefet Meclis'te depremi konuştu: İstanbul yıkılırsa, Türkiye yıkılır!

TBMM'de beklenen büyük İstanbul depremi ve megakentin dönüşümü konuşuldu. Hükümetten ve muhalefetten konu ile ilgili önemli açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar...

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu 8. yedincisi düzenlenen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık 2020’ de 850 kişinin katılımıyla Zoom üzerinden ve Youtube'dan canlı yayınla izlendi. Peki 8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı 1. birleşiminin 1. oturumu gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, toplantıda bir çok konu hakkında açıklama yaptı.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler konulu panelde neler konuşuldu?

İYİ Parti Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu'nda "Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler" konulu panel düzenlendi. Panelde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Prof. Dr. Cemal Saydam ve emekli büyükelçi Faruk Loğoğlu konuştu...

Kanal İstanbul Çalıştayı'nda neler konuşuldu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen Kanal İstanbul Çalıştayı'nda bilim insanları, Kanal İstanbul'un depremi tetikleme ihtimalini konuştu...

Dijital Şehircilik Zirvesi’nde akıllı şehir uygulamaları konuşuldu!

Dijital Şehircilik Zirvesi’nin ikinci panelinde akıllı şehir uygulamaları ve gelecekte neler yapılması gerektiği konuşuldu. Yazılım geliştiricisi firmaların temsilcileri, dijital şehircilik alanındaki uygulamalarını anlattılar...

Emlakçıların sorunları İTO çalıştayında konuşuldu!

İstanbul Ticaret Odası Emlak Müşavirleri Meslek Komitesi, sektörel sorunlarını ve ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik’ ile ilgili yapılması gerekenleri düzenledikleri çalıştayda konuştu.

Çukurova turizmi konuşuldu Haberi

Çukurova turizmi konuşuldu

Çukurova Uluslararası Turizm Profeş.yonelleri (SKAl) Kulübü'nün toplantısı Erkan Ozsavaş'ın başkanlığında yapıldı. Turizm profesyonelleri, bölge turizmini masaya yatırarak neler yapılmasını tartıştılar. 


(Haber Merkezi) Seyhan Oleli'nde gerçekleşen toplantı Çukurova SKAL Kulübü Başkanı Erkan Özsavaş'ın Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Toplantıya bölgedeki turizm profesyonellerinin yanı sıra Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Adana Ticaret Odası (ATO) Başkan Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Cihan Yavuz da katıldı. 


Çukurova SKAL Başkanı Özsavaş, toplantının açılışında, Adana. Hatay. Gaziantep. Mersin ve Şanlıurfa olmak üzere geniş bir bölgeye hizmet verdiklerini, üyelerinin bölge turizminin gelişimine katkı koyduklarını ve bundan sonrada katkı koymaya devam edeceklerini ifade etti. 


Doç. Dr. Cihan Yavuz da. ciddi turizm potansiyeline sahip Adana'nın turistlerin cazibe merkezi haline getirilmesi için son yıllarda önemli çalışmalar yapıldığını, Adana'nın. Türkiye'nin turizm...