07 / 05 / 2024

Çukurova Üniversitesi ihale

Çukurova Üniversitesi ihale

Çukurova Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı büyük onarım işini 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Söz konusu işe 10 günde başlanacak ve 240 günde tamamlanacak.

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

KPSS'den 50 puan alanlar hemen baksın! O kurum tam 39 personel alacak! Başvurular başladı! 

Çukurova Üniversitesi KPSS'den 50 puan alma şartı ile toplamda 39 personel alacağını duyurdu. Başvurular başladı! İşte başvuru detayları.

KPSS’den 50 puan almak ve lise mezunu olmak yetiyor! Üniversiteye 40 sürekli işçi ve 99 sözleşmeli personel alınacak!

Çukurova Üniversitesi sürekli ve sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlara göre, İŞKUR üzerinden sürekli işçi ve üniversite hastanesine de sözleşmeli personel alınacak.

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Satılık yazlık arayanlara büyük fırsat! İstanbul Üniversitesi Antalya'da konut satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Çukurova Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Çukurova Havalimanı altyapı yapım çalışmalarının durduğu, üstyapı tesisleri ihale bedelinin 300 milyon avro olduğu ve 12 milyon yolcu garantisi verildiği ifadelerinin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti.

İzmir'deki yıkımın sebebi imar afları mı?

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. İbrahim Ortaş, İzmir depreminin ardından Türkiye'deki yapılaşmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çukurova Havalimanı ihalesi 20 Kasım'a ertelendi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin yap-işlet-devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılması, havalimanının işletilmesi ve devrine ilişkin ihale 20 Kasım'a ertelendi.

Çukurova Havaalanı ihalesi 26 Ekim'de!

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elenmesinden sonra iptal edilen Çukurova Havaalanı ihalesinde yeni iddialar gündemde. 26 Ekim’de yapılacak olan ihale öncesinde şartnamede idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığı, ödeme dengelerinin tamamen yüklenici lehine düzenlendiği

Çukurova Üniversitesi ihale Haberi

Çukurova Üniversitesi ihale


Çukurova Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı büyük onarım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu işe 10 günde başlanacak ve 240 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 26 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı İhale İşlem Salonu'nda açık ihale usulü ile yapılacak. 


İhale ilanı:


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR

YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ


ÇÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİNALARI BÜYÜK ONARIM YAPILMASI İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale 


usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/19371

1-İdarenin

a) Adresi : Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 01330 Balcalı SARIÇAM/ADANA

b) Telefon ve faks numarası : 3223386424 -...