03 / 05 / 2024

Çukurova Üniversitesi öğrenci yurdu inşaatı

Çukurova Üniversitesi öğrenci yurdu inşaatı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğrenci yurdu inşa edip kredi ve yurtlar kurumuna kiralanmak üzere irtifak hakkı tesisi ihalesi iptal edildi..

KPSS'den 50 puan alanlar hemen baksın! O kurum tam 39 personel alacak! Başvurular başladı! 

Çukurova Üniversitesi KPSS'den 50 puan alma şartı ile toplamda 39 personel alacağını duyurdu. Başvurular başladı! İşte başvuru detayları.

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercihleri başladı! 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? 

Milli Savunma Üniversitesi sonuçlarının duyurulmasından sonra, herkes tercih tarihlerini merak etmeye başladı. 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? MSÜ tercih ekranı 2023!

KPSS’den 50 puan almak ve lise mezunu olmak yetiyor! Üniversiteye 40 sürekli işçi ve 99 sözleşmeli personel alınacak!

Çukurova Üniversitesi sürekli ve sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlara göre, İŞKUR üzerinden sürekli işçi ve üniversite hastanesine de sözleşmeli personel alınacak.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

İzmir'deki yıkımın sebebi imar afları mı?

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. İbrahim Ortaş, İzmir depreminin ardından Türkiye'deki yapılaşmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda usulsüz kiralama iddiası!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilen ve 2016’da 113 bin TL kira alınan 7 katlı öğrenci yurdunun, 2017’de yıllık 5 bin 210 TL'ye bir vakfa pazarlık usulü ile kiralandığı öğrenildi. 

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Çukurova Üniversitesi öğrenci yurdu inşaatı Haberi

Çukurova Üniversitesi öğrenci yurdu inşaatı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğrenci yurdu inşa edip kredi ve yurtlar kurumuna kiralanmak üzere irtifak hakkı tesisi ihale iptal ilanı yayımlandı.

28.02.2018 tarihinde saat 14:00’da yapılması planlanan Öğrenci Yurdu İnşa Edip Kredi ve Yurtlar Kurumuna Kiralanmak Üzere İrtifak Hakkı Tesisi İhalesi Teknik Şartnamede düzeltilmesi lüzum görülen hususlar olması nedeni ile ihale iptal edildi. 


ÖĞRENCİ YURDU İNŞA EDİP KREDİ VE YURTLAR KURUMUNA KİRALANMAK ÜZERE İRTİFAK HAKKI TESİSİ İHALE İPTAL İLANI

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğünden:

28/01/2018 tarihli ve 30315 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan; 28.02.2018 tarihinde saat 14:00’da yapılması planlanan Öğrenci Yurdu İnşa Edip Kredi ve Yurtlar Kurumuna Kiralanmak Üzere İrtifak Hakkı Tesisi İhalesi Teknik Şartnamede düzeltilmesi lüzum görülen hususlar olduğu; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 15. Maddesinin 2. fıkrasına göre; Şartnamelerde tekniği...