04 / 05 / 2024

Çukurovada Emeklilerin Beklenti ve Sorunları Paneli

Çukurovada Emeklilerin Beklenti ve Sorunları Paneli

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi tarafından hayata geçirilen Emekli Evleri'nde, "Emeklilerin Beklenti ve Sorunları" konulu panele katıldı.

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi 2024! Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?

Ramazan Bayramı'na kısa bir zaman kala milyonlarca emekli bayram ikramiyesi ödemelerini araştırıyor. Peki bu sene emekli bayram ikramiyeleri ne kadar? Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?

Emeklilerin merakla beklediği temmuz ayı artış oranları belli oldu mu? 

Emeklilerin Temmuz ayında alacakları zam oranı hakkında ipuçları Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'nden geldi. Açıklanan anket sonuçları kapsamında Mart, Nisan ve Mayıs aylarında beklenen enflasyon oranları sırası ile yüzde 3.43, yüzde 3.42 ve yüzde 2.82 olarak tahmin edilmekte.

Emeklilerin hesaplarına 10 bin TL yatıyor! Garanti BBVA son tarihi açıkladı! İşte Garanti emekli promosyon 2024!

Bankalar, maaşını taşıyan emeklilere belirli bir promosyon ödemesi yapıyor. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Garanti BBVA bulunuyor. Peki Garanti BBVA emekli maaş promosyonu kaç TL? Garanti emekli promosyon 2024!

ING Bank Mart 2024 tarifesini açıkladı! Emeklilerin hesabına trink diye işte tam bu kadar yatırılacak!

Emekli maaşlarına zam yapılmasından sonra bankalarda da promosyon yarışı başladı. Peki ING emeklilerin hesabına ne kadar promosyon yatıracak? İşte ING Bank Mart 2024 tarifesi...

Emeklilerin dört gözle beklediği tarih geldi: Emekli maaşlarına ek zam bu tarihte yapılacak!

Milyonlarca emekli enflasyon karşısında eriyen maaşları sebebiyle tepkili. Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilerin dört gözle beklediği tarihi verdi. İşte emekliye ek zammın tarihi...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağını duyurdu.

Emeklilerin bayram ikramiyesi 15 bin TL olacak mı? Milyonlarca emekliye flaş haber!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer emeklilerin bayram ikramiyesinin yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekerek rakam verdi. İşte Taşçıer'in o açıklaması...

Emeklilerin kök maaş zammı hesabı değişti! İşte kalem kalem yeni kök maaşlar!

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren ek zam oranı dün açıklandı, böylece emeklilerin kök maaş zammı hesaplaması da değişti. İşte yeni kök maaşlar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Bakan Işıkhan'dan zam sinyali: Emeklilerin yüzünü güldüreceğiz...

Milyonlarca emekli Ocak 2024 zammını heyecanla bekliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Emekliler dikkat: Kök maaşınızı hemen hesaplayın! 7 bin 500 lira alan emeklilerin kök maaşları ne kadar? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün emeklilere verdiği ikramiye müjdesinin ardından, emekli kök maaş hesaplama yeniden gündem oldu. Peki 7 bin 500 lira alan emeklilerin kök maaşları ne kadar?

Emeklilerin gözü 100. yıl müjdesinde!

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte tüm emeklileri ilgilendiren merak edilen detaylar...

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Çukurovada Emeklilerin Beklenti ve Sorunları Paneli Haberi

Çukurovada Emeklilerin Beklenti ve Sorunları Paneli

Emekli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çetin, "Emekli Evleri projesini hayata geçirirken de, sizlerin zaman geçirebileceği ve bir araya geleceği bir mekan olacağını düşünmüştüm. Görüyorum ki bu amacımıza çoktan ulaşmışız. Burayı çok amaçlı sosyal projelerde kullanabilirsiniz" dedi.


Sabah...