03 / 05 / 2024

Çukurovaya ait gayrimenkuller satılık

Çukurovaya ait gayrimenkuller satılık

Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait İstanbul'daki 9 dükkan ve Adana'daki bir tarla satışa çıkarıldı.

TÜRKŞEKER'e ait 6 ildeki 108 bin metrekarelik gayrimenkul 51 milyon TL'ye satıldı!

TÜRKŞEKER’e ait olan gayrimenkuller de el değiştirmeler hızlandı. 6 farklı ilde 108 bin metrekare büyüklükteki gayrimenkulün devri, 51 milyon Türk Lirası bedelle özel kişi ve şirketlere gerçekleştirildi.

Kamuya ait gayrimenkuller kiraya verilebilir mi?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, Dünya Gazetesi'nde kamuya ait gayrimenkullerin bedelsiz kiraya verilmesini kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın 'Kamuya ait taşınmazlar pazarlık usulüyle kiraya verilebilir mi bedelsiz olarak tahsis edilebilir mi?' başlıklı yazısı...

Vakıflara ait gayrimenkuller meclis gündeminde!

Vakıflara ait gayrimenkullere ve bunlardan kiraya verilen hamamlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 2 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 2 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 25 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 3 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 21 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Okan Kurt'a haciz şoku!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketlerine ve gayrimenkullerine haciz konuldu. Martaş Lojistik ve bağlı şirketlerin araçları yanı sıra gruba ait gayrimenkuller üzerinde de çok sayıda icra kararı bulunuyor. 

Mersin Taşucu Limanı'ndaki gayrimenkuller özelleştiriliyor!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.ye ait Mersin'deki Taşucu Limanı ve Liman geri sahasında bulunan gayrimenkuller özelleştiriliyor..

TOKİ gayrimenkullerine 3 yılda 493.9 milyon teklif!

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık şirketi Turyap tarafından düzenlenen açık artırmalarda mülkiyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne ait gayrimenkuller, son 3 yılda 493 milyon 968 bin TL teklif aldı.

Gençlik Ve Spor Bakanlığına ait gayrimenkuller mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Gençlik Ve Spor Bakanlığına bağlı birimlere ait gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı.

Miras işlerine ait harçlar 2015!

Bir kimsenin vefatının ardından sahip olduğu gayrimenkuller miras olarak yasal mirasçılarına kalıyor. Ölen kimsenin bıraktığı mirası, mirasçılarına mirasçılık oranlarına göre paylaştırılıyor. Peki, miras işlerine ait harçlar 2015 ne kadar?

Akhisar'da belediyeye ait gayrimenkuller satışa çıkacak!

İnegöl Belediyesi'nin temmuz ayı meclisinde 20 bin metrekare yerin toplam 10 milyon lira muhammen bedelle satışı için Başkan Alinur Aktaş'a yetki verildi. ,

2001 yılında Etibank'a ait gayrimenkuller satışa çıkarılacakmış!

2001 yılında Etibank ve bünyesinde birleştirilen İnterbank ve Esbank'ın ihtiyaç fazlası menkul ve gayrimenkulleri satışa çıkarılacakmış. Bankaya ait bin gayrimenkul Eskidji Müzayede Evi'nde satışa çıkarılacakmış.

Emlak vergisi borcu kime ait?

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken vergilerin başında emlak vergisi yer alıyor. Peki, gayrimenkulün el değiştirmesi halinde o senenin emlak vergisi borcu kime ait? Vergiyi kim öder?

Çukurovaya ait gayrimenkuller satılık Haberi

Çukurovaya ait gayrimenkuller satılık

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait 9 dükkan ve bir tarlayı satışa çıkardı.


TMSF'den yapılan açıklamaya göre, Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait, 32.446,58 metrekare yüzölçümlü tarla niteliğindeki ana taşınmazda yer alan 9 dükkan satışa çıkarıldı.


TUZLA'DA 9 DÜKKAN


İstanbul Tuzla'da Orhanlı Mahallesinde bulunan dükkanların ihalesi 28 Temmuz'da TMSF'nin İstanbul merkezinde yapılacak.


TMSF Satış Komisyonu tarafından herbirine 400 bin lira değer takdir edilen dükkanlar, birinci satış tarihinde satılmadığı takdirde 4 Ağustos'ta ikinci kez ihale edilecek.


ADANA'DA TARLA SATIŞTA


TMSF ayrıca Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait 10 bin 71 metrekare yüzölçümlü ve üzerinde kullanılmayan şirket binası bulunan tarlayı da satışa çıkardı.


Adana Seyhan'da İstiklal Mahallesinde bulunan tarlanın ihalesi 28 Temmuz'da TMSF'nin İstanbul merkezinde gerçekleştirilecek.


TMSF Satış Komisyonu tarafından tarlaya...