03 / 05 / 2024

cumhur ittifakı Haymana mitingi

cumhur ittifakı Haymana mitingi

Ankara Haymana'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haymana'ya TOKİ vasıtasıyla 196 konut inşa ettiklerini açıkladı.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hemen pozisyon alın! Uzman isim açıkladı! İşte doların patlama yapacağı tarih

Millet ve Cumhur ittifakı arasında yaşanan hummalı seçim yarışında, Millet ittifakını oluşturan 6'masa olarak bilinen organizasyondan İyi parti lideri ayrılınca seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği konusu ve dolar kuruna etkisi merak ediliyor.

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Bahçeli'nin 100 il önerisini Erdoğan kabul etti! İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi

Cumhur ittifakının kritik ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ay grup toplantısında dile getirdiği 'Türkiye'nin 100. yılında 100 ile sahip olmasını istiyoruz' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü. İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi...

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, merakla beklenen seçim tarihini ve Cumhur İttifakı'nın adayını açıkladı

Türkiye'de son aylarda bozulan ekonomi erken seçim ihtimalini beraberinde getirir mi? Siyasi kulislerde 2022'nin sonbaharında erken seçim olabileceği dillendiriliyor. Enflasyonun hızlı artışı, enerji ve gıda sektöründeki aşırı pahalılık sandığı seçmenin önüne koyabilir mi?

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana'da 185 yeni konut inşa edecek.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut Haymana başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut Haymana başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Haymana TOKİ 2020 projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

cumhur ittifakı Haymana mitingi Haberi

cumhur ittifakı Haymana mitingi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Haymana'da vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "Seçimden sonra ekonomimizi bu tür saldırılara karşı daha güçlü hale getirecek yapısal reformları süratle gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Haymana'da hayata geçirilen projelerden bahseden Erdoğan, ''TOKİ vasıtasıyla 196 konut inşa ettik'' dedi. Erdoğan, ''Haymana’ya içinde konferans, spor salonu ve kütüphane, gençlik merkezi gibi hizmet birimlerinin olacağı bir aile yaşam merkezi yapacağız.  İlçemizi bir cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz. Bio enerji tesisi kuracağız'' diye konuştu.  

Ayrıntılar...