30 / 04 / 2024

cumhurbaşkanı erdoğan 3. havalimanı açıklaması

cumhurbaşkanı erdoğan 3. havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yapımı devam eden 3. Havalimanı’nın şantiyesinde işçilerle birlikte iftar yaptı.Erdoğan, helikopterle İzmit Körfez Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı inşaatlarını havadan inceledi.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı! Deprem konutları 3 ya da 4 katlı ve 3+1 olarak yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu 81 ilde başladı! Binlerce işsize iş kapısı maaşlar peşin ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ve işsizlerin, mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla yapılan işbaşı eğitim programının detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı son buldu. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimi müjdesi verdi. İşte yeni KDV indirimlerinin tüm detayları...

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

cumhurbaşkanı erdoğan 3. havalimanı açıklaması Haberi

cumhurbaşkanı erdoğan 3. havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yapımı devam eden 3. Havalimanı’nın şantiyesinde işçilerle birlikte iftar yaptı.


İftar programı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle İzmit Körfez Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı inşaatlarını havadan inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrasında, birlikte oruç açıp sofraya oturduğu inşat işçilerine hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasının başında işçilerin Ramazan ayını ve bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu projede tüm emeği geçenlerle birlikte böyle bir Ramazan sofrasında bir arada olmanın mutluluğu içinde sizleri selamlıyorum” dedi.


"TÜRKİYE DÜNYA ÇAPINDA PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYOR"


Projede yer alan müteşebbis firma yetkililerine ve işçilere hitaben, “Türkiye’nin kalkınmasına, gelişmesine ve büyümesine verdiğiniz katkı için sizleri şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin geçtiğimiz 12 yılda sağladığı iftihar verici ilerleme sayesinde,...