03 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı binasıyla ilgili yazılı açıklamada ne dendi

Cumhurbaşkanlığı binasıyla ilgili yazılı açıklamada ne dendi

Yeni Cumhurbaşkanlığı hizmet binası kamuoyunun tepkisini çekince Başbakanlık, açıklama yapma gereği duydu. Başbakanlık, Cumhurbaşkanı tarafından kullanılan yeni saray ile ilgili haberlerden duyulan rahatsızlığı dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Memur maaşıyla ilgili son dakika gelişmesi: 22 bin TL oluyor

En düşük memur maaşıyla ilgili kanun teklifi'nin meclise geleceği tarihi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu açıkladı. Akbaşoğlu yasa teklifinin bu hafta Meclis'e geleceğini duyurdu. En düşük memur maaşını 22 bin TL'ye yükseltecek yasa teklifi yarın Meclis Başkanlığı'na sunulacak. İ

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

Son dakika…  Cumhurbaşkanlığı kararı…. Kredi borçları 6 ay ertelendi!

Milyonlarca borçlu vatandaşı ilgilendiren son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanlığı kararıyla kredi borçları 6 süresince ertelendi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu anda yoğun enflasyon baskısı altında olan Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi. Erdoğan, önümüzdeki Şubat- Mart aylarında enflasyonu kontrol altına alacaklarını söyledi.

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili flaş açıklama! Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi

Hükümet ile Memur-Sen arasında devam eden 3600 ek gösterge ve diğer ek göstergelerin düzenlenmesini içeren görüşmeler nihayete erdi. Memur ve emekli maaş zamlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Bakan Bilgin de konuştu. Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi.

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

TOKİ'den Mamak'taki konutlarda yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Mamak'ta bulunan toplu konut projesi kapsamındaki bazı konutlarda meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanlığı binasıyla ilgili yazılı açıklamada ne dendi Haberi

Cumhurbaşkanlığı binasıyla ilgili yazılı açıklamada ne dendi
Cumhurbaşkanlığı binasının savunmasının Başbakanlık tarafından yapılması ise tuhaf karşılandı. Başbakanlık'tan Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık hizmet binalarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Tüm bu imkanların gerçek sahibi sadece millettir.Emanetin kime verileceğine de yine sadece aziz milletimiz karar verecektir."denildi. Milletimizin ve devletimizin itibarını temsil eden hizmet binaları ve araçları üzerinden, tamamen art niyetli polemikler yapılması hiç kimseye fayda sağlamamaktadır. " denilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bugüne kadar başta yargı kurumları, bakanlıklar ve birçok kamu binaları için yatırımlar yapılmış, devletimizin birçok birimi hizmetin gereğine yakışır imkanlarının aynı şekilde büyümesinden ve milletimize layık standartlara ulaşmasından kimse rahatsız olmamalıdır."


Milli...