10 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayınlandı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayınlandı

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan 30 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde önemli maddeler yer aldı. 

SGK’lılara yeni müjde! En az 6 bin TL hesaplara yatacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! Bu parayı hemen alın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle beraber depremden etkilenen ve OHAL kapsamında bulunan 11 il için belli şartlar altında işten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği uygulaması başlatıldı.

AYM Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ni Anayasa’ya aykırı buldu!

Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi AYM tarafından Anayasa’ya aykırı bulundu. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Güvenlik görevlisi alım ilanında KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın Onaylanması Hakkında Karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayınlandı. 

Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda kripto para piyasalarında dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar!

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan ekli "2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı"nın onaylanmasına karar verildi...

Cumhurbaşkanlığı saraylarının inşaatı için 610 milyon lira harcanacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2020 yatırım programına göre, Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 610 milyon TL'nin 154 milyon 800 bin TL'si Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı sarayının karşısına yapılan, ek hizmet binası olan kütüphane ve benzeri yapıların devam eden inşaatları için harcanacak...

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programının Onaylanması Hakkında Karar yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan ekli "2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı"nın onaylanmasına karar verildi...

Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kararname!

Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayınlandı!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan 30 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde önemli maddeler yer aldı. 

Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanlığı kuruluyor!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnamede birçok maddede yer alıyor. Bu maddelerden en önemlisi,Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, taşınmazların toplu değerleme yöntemleriyle değerini belirleyerek değer bilgi merkezini kuracak ve değer haritaları üretecek...

Cumhurbaşkanlığı’nın 2017 yatırım programı belli oldu!

2017 yılı yatırım programının önceki gün mükerrer Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla Cumhurbaşkanlığı’nın yatırım programı da belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayınlandı Haberi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayınlandı

Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum Ve Kuruluşlar İle Diğer Kurum Ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi İle Genel Kadro Ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarasi: 30) bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararnamede birçok madde bulunuyor. Bu maddelerden en önemlisi,Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, taşınmazların toplu değerleme yöntemleriyle değerini belirleyerek değer bilgi merkezini kuracak ve değer haritaları üretecek. İşte o maddeler...

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ

Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum Ve Kuruluşlar İle Diğer Kurum Ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi İle Genel Kadro Ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarasi: 30)

MADDE 17- 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 480 inci maddesinin birinci fıkrasına (ğ) bendinden sonra gelmek üzere aşağıdaki bent eklenmiş ve sonraki bent buna göre...