07 / 05 / 2024

cumhurbaşkanlığı külliyesi kapılarını açtı

cumhurbaşkanlığı külliyesi kapılarını açtı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi tanıtım gezisinin ikinci kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makamının da bulunduğu ana bina Cumhurbaşkanlığı muhabirlerine gezdirildi. Recep Tayyip Erdoğan, gezi sırasında muhabirleri makamında kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi tanıtım gezisi için basına açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığınca gerçekleştirilen tanıtım gezisiyle basına kapılarını açtı. Tanıtım gezisi Cumhurbaşkanı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş önderliğinde gerçekleştirildi.

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açacağını açıkladı. Peki Almanya hangi pozisyonlar için işçi alacak? Almanya işçi alımında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

Galataport Ekim ayı sonunda kapılarını açıyor!

Peninsula’nın yanı sıra Paket Postanesi, ofis ve AVM alanı ile 1.7 milyar dolarlık yatırım değeri olan Galataport, Ekim'in sonunda kapılarını açıyor. 200 sene sonra halkın ziyaretine açılacak olan limanda perakende ve restoran alanlarında doluluk oranı yüzde 80’i geçti.

Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili tartışmalar bitmiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kripto paralarla ilgili olarak ‘Onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var’ sözleri yeni bir tartışma başlattı. Peki Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

Atatürk Orman Çiftliği’nde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yapılması kararı iptal edildi!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin, Atatürk Orman Çiftliği’ne inşa edilmesinin önünü açan ilke kararı, Mimarlar Odası’nın açtığı dava sonucunda iptal edildi. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar!

Bir dönem fırtanalar estiren model Heidi Klum'un 10 milyon dolarlık malikanesinin kapısını çaldılar...

cumhurbaşkanlığı külliyesi kapılarını açtı Haberi

cumhurbaşkanlığı külliyesi kapılarını açtı

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığınca ilki geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi tanıtım gezisinin ikinci kısmında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makamının da bulunduğu ana bina Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş tarafından Cumhurbaşkanlığı muhabirlerine gezdirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gezi sırasında muhabirleri makamında kabul ederek bir süre sohbet...