07 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Sarayı güvenlik

Cumhurbaşkanlığı Sarayı güvenlik

Maliyetiyle tartışma konusu olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı' na kurulan güvenlik sersörlerine Erdoğan' ın yüzü, yürüyüşü ve hareketleri kopyalandı. Odalara farklı kişi girdiğinde sersörler alarm verecek...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Hastanelere personel alımı yapılacak! 17 bin personel için Cumhurbaşkanlığı onay verdi!

17 bin personel hastanelere alınacak, KPSS şartı aranmıyor. Cumhurbaşkanlığı duyurdu. Tüm gözler haberde..

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

Cumhurbaşkanlığı bursu ne kadar?

KYK burs sonuçları gündemde iken, öğrenciler Cumhurbaşkanlığı bursuna dair de araştırmalara başladı. İşte Cumhurbaşkanlığı bursuna dair bilinmesi gerekenler!

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Güvenlik görevlisi alım ilanında KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı güvenlik Haberi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı güvenlik

Maliyetiyle tartışma konusu olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na kurulan güvenlik sersörlerine Erdoğan'ın yüzü, yürüyüşü ve hareketleri kopyalandı. Odalara farklı kişi girdiğinde sersörler alarm verecek.

 

1 milyar 370 milyon liraya mal olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Recep Tayyip Erdoğan’a tanımlandı. Erdoğan’ın yüzü, yürüyüşü ve hareketlerinin kopyalandığı sensörler, odalara farklı biri yalnız girdiğinde alarm verecek. Odalardaki, telefon, bilgisayar ve diğer cihazlar Erdoğan’ın parmak izi, göz retinası ve vücut ısısıyla açılabilecek. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı sonrasında ise bu odalardaki sistemler imha edilip yeni gelen Cumhurbaşkanı’na göre yapılıp yapılmamasına karar verilecek.


ÜST DÜZEY SİSTEM


Sarayda, Erdoğan için hiçbir harcamadan kaçınılmazken, Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi dünyadaki en güvenli binaları inceledi. Erdoğan’ın Koruma Daire Başkanı Ramazan Bal, Beyaz Saray, Birleşmiş Milletler binası, Almanya, Fransa ve son olarak Dubai’de güvenlikli binaları, Türkiye’de ise TÜPRAŞ, Sabancı, Aliağa, Vestel fabrikalarındaki...