19 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman

Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte devletin zirvesinin ikamet ettiği konutlar da değişecek, en önemli değişiklik Çankaya Köşkü'nde yaşanacak. Peki olası yeni konut düzeni nasıl olacak, neler değişecek?

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Bugün dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte dolar kuruna ilişkin son dakika gelişmeleri...

Cumhurbaşkanlığı seçimi, Merkez Bankası faiz kararı, enflasyon derken dolar 26 TL'yi gördü. Peki, dolarda yükseliş devam edecek mi? Dolar ne kadar, kaç TL olacak? İşte detaylar...

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Yatırımcılar dikkat! Borsa haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Merakla beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında gündemden düşmeyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,51 artışla 4.840,44 puandan başladı.

Yabancı analistler seçimi nasıl değerlendirdi? Dolar, altın ve faiz tahminleri ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından yabancı yatırımcılar dikkatlerini yeni kurulacak olan hükümete çevirirken geleceğe dönük tahminlerini de açıkladılar. Bu haberi okumadan sakın yatırım yapmayın.

Seçim sonrası asgari ücrette son durum ne? Temmuz'da ara zam olacak mı? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından gözler asgari ücrete yapılacak ara zamma çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir televizyon programında asgari ücret zammı için tarih vermişti. Peki asgari ücrete zam

Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? 

Türkiye bugün 13. Cumhurbaşkanını seçmek üzere ikinci kez sandığa gidiyor. Peki, Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? İşte tüm merak edilenler...

28 Mayıs 2023 oy kullanma saat kaçta başlıyor? Oy verme işlemi ne zaman bitiyor? 

Türkiye bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, 28 Mayıs 2023 oy kullanma saat kaçta başlıyor? Oy verme işlemi ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

Döviz mi, altın mı? İslam Memiş seçim öncesi uyardı

Altın fiyatlarına ilişkin tahminleriyle öne çıkan altın uzmanı İslam Memiş, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminden 2 gün önce kritik uyarılar yaptı. "Kaçmak için son fırsat" diyen Memiş dövizi olanlara uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar... 

İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek?

Türkiye 28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek? İşte detaylar...

YSK Sandık görevlisi ücretleri hesaplara ne zaman yatacak? 2023 Seçim görevlisi ücreti ne kadar?

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla YSK Sandık görevlisi ücretleri ve ödeme takvimi merak konusu oldu. Peki, ödemeler ne zaman, kaç TL yapılacak?

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman Haberi

Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman


Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte devletin zirvesinin ikamet ettiği konutlar da değişecek, en önemli değişiklik Çankaya Köşkü'nde yaşanacak.  işte olası yeni konut düzeni: 


DIŞİŞLERİ: Dışişleri Bakanlığından bu yana Dışişleri konutunu kullanan Cumhurbaşkanı Gül'ün boşaltacağı konuta Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun taşınacağı belirtiliyor. 


BAŞBAKANLIK: Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Keçiören'den, Atatürk Orman Çiftliği'nde inşaatı devam eden Başbakanlık kompleksi içindeki yeni konutu kullanması bekleniyor. 


TBMM KONUTU: Çankaya Köşkü'ne komşu yeni konutun inşaatı tamamlanmak üzere. 


TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Türk konakları tarzında inşa edilen konutu, erken seçim olmazsa bir yıl süreyle kullanabilecek. 


ÇANKAYA KÖŞKÜ: Erdoğan'ın seçilmesi halinde Çankaya Köşkü'nü bazı resmi kabullerde ve programlarda kullanacağı...