15 / 05 / 2024

Cumhuriyet Meydanı Parkı açılışı

Cumhuriyet Meydanı Parkı açılışı

Ataşehir'de Bülent Ecevit Parkı, Kız Öğrenci Konuk Evi, Cumhuriyet Meydanı Parkı ile Spor Tesisleri’nin açılışI 5 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

Taksim Meydanı park mı olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim meydanının yeni tasarımı için oylama başlattı. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje için tartışmalar başladı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Trabzon Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesi 12 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yıl içinde tamam!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi'nideki çalışmaları yerinde inceledi.

Trabzon-Erzincan hızlı tren projesi yolda!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Trabzon-Erzincan arasında bir hızlı tren hattı planlıyoruz. Maliyeti 5,2 katrilyon lira olacak bu projenin etüdüne başlıyoruz" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet kıraathaneleri yapacağız!

Trabzon Meydan Parkı'nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Millet kıraathaneleri yapacağız" dedi...

Tokat Erbaa'nın çehresi değişecek!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, bölgede önemli bir merkez olmasını planlanan ilçenin Cumhuriyet Meydanı ile çehresinin değiştiğini dile getirdi. 

Cumhuriyet Meydanı Parkı açılışı Haberi

Cumhuriyet Meydanı Parkı açılışı

Ataşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkeleri kapsamında Ataşehiri çağdaş bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar içerisinde yer alan Bülent Ecevit Parkı, Kız Öğrenci Konuk Evi, Cumhuriyet Meydanı Parkı ile Spor Tesisleri’nin açılışı, 5 Kasım Pazartesi günü saat:13.00’te Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile...