16 / 05 / 2024

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü otobüseleri inceledi

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü otobüseleri inceledi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık. Cumhuriyet Üniversitesi kaınpiisii içersindeki ana otobüs durağında bir takım incelemelerde bulundu. Rektör Halk Otobüsleri durağında bir dizi incelemede bulundu.

'Rektörlük lojmanı' diye lüks villa kiraladı! Kirasını üniversite ödedi! Rektör tahliye kararına rağmen evi boşaltmıyor

2024 yılında kira sözleşmesi sona ermesine rağmen İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Rektör Mustafa Berktaş villayı boşaltmadı.

Herkes başvurabilir! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Başvuruları kaçırmayın!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Büro personelinden teknik personele, koruma ve güvenlik görevlisinden hemşireye kadar çok sayıda alım olacak.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Marmara Üniversitesi 2023 yılında Maltepe'deki yeni yerine taşınacak!

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatındaki devam eden çalışmaları inceledi.

Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Ahlat'taki Madavans Vadisi turizme kazandırılmalı!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Ahlat'taki Madavans Vadisi'ne ilişkin, korunarak turizme kazandırılması gerektiğini söyledi...

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'dan Doğa Koleji açıklaması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü otobüseleri inceledi Haberi

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü otobüseleri inceledi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık. Cumhuriyet Üniversitesi kaınpiisii içersindeki ana otobüs durağında bir takım incelemelerde bulundu. Öğrencilerin yoğun şikayetleri üzerine sefer ve otobüs sayısı arlan Halk Otobüsleri durağında bir dizi incelemede bulundu. Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi karşısında bulunan ana durağı gezen ve öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğrencilerin taleplerini dinledi. 


Öğrencilerin talepleri üzerine. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın. Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı. Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman ve şoförlerle görüşen Rektör Prof. Dr. Kocacık, çok ciddi sıkıntılar olmadığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Kocacık. "Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Özaydın. Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörümüz Erdoğan Yuvacı ve Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanımız Şaban Yalman ile sürekli görüşüyoruz. Öğrencilerin sıkıntı yaşadığı noktaları çözmeye çalışıyoruz. Çok ufak birkaç...