05 / 05 / 2024

Cüneyt Kılıçarslan

Cüneyt Kılıçarslan

CNK İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Kılıçarslan, Necmettin Ateş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Kürkçü Sokak'ta kuruldu.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Anıl Adıbelli tarafından kuruldu.

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yılmaz ve Cüneyt Kılıç ortaklığında kuruldu.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Cüneyt Kılıçarslan Haberi

Cüneyt Kılıçarslan

CNK İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Kılıçarslan, Necmettin Ateş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


CNK İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


CNK İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Kürkçü Sokak, No:32...