13 / 05 / 2024

çüngüş kaymakamı okul inşaatı incelemesi

çüngüş kaymakamı okul inşaatı incelemesi

Diyarbakır Çüngüş İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel, Yeniköy’de yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi. Çelikel, çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi...

Manavgat'a 4 yeni okul inşaatı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim ve öğretime geçme hedefi doğrultusunda Manavgat'ta 4 yeni okul inşa ediliyor. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kepez'e yeni okul müjdesi!

Kepez'de kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarlar bir araya geldiler. Yapılan toplantıda bölgedeki okul talebi değerlendirildi. 

Uğur Okulları 2018'de 25 yeni okul inşa edecek!

Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 25 yeni okul yatırımı yapacak. Bu okullar için 600 milyon lira harcanması öngörülüyor. Beş yıllık strateji kapsamındaki 'Uğur Üniversitesi' yatırımı da geliyor.

Adıyaman Besni'ye 2 yeni okul yapılacak!

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.

Afyon Sandıklı'da okul ve düğün salonu ihalesi yapıldı!

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde okul ve düğün salonu yapımı için ihale yapıldı.Kaymakam Faik Arıcan, ihale için 501 bin lira ödenek kullandıklarını söyledi.

Eminevim'den Silivri'ye okul müjdesi!

Eminevim, 85. Şubesini Silivri'de açtı. Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri ilçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Silivri'ye okul yapacaklarının sözünü verdi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Ertuğrul Mahallesi okul projesi için karar çıktı!

Ertuğrul Mahalle Komitesi ve mahalle sakinlerinin ‘İlkokul istiyoruz’ çağrısı sonuç buldu. Nilüfer Belediye Meclisi’nde, bölgede bulunan okul arazisinde imar planı değişikliği öngören rapor oybirliği ile kabul edildi.

Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı!

Esenyurt İbrahim Özaydın İlkokulu’na ek olarak yapılan Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi düzenlenen törenle açılışı yapıldı, açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Akçakale'de hayırsever iş adamı arsasını okul için bağışladı!

Hayırsever İş adamı Hadi Altun’a ait Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan 11 bin 529 metre karelik arsasının tapusunu okul yapımı için Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat’a teslim etti.

Sivas Suşehri'ne yeni okul inşa edilecek!

Sivas Suşehri'nde yeni okul inşa edilmesi için zemin etüt çalışmaları başladı. Kaymakam Kadir Perçi, yeni okulun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olacağını ifade etti.

Erzurum Pasinler'e yeni okul inşa ediliyor!

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, ilçede temelleri atılan ve yapımı devam eden okul inşaatlarını gezip, incelemelerde bulundu.

Konya Kulu'ya 2 yeni okul inşa edilecek!

Konya’nın Kulu ilçesindeki Karacadere ve Tavşançalı Mahallelerine yeni okul yapılacağı açıklandı. Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, yapılacak okulların her iki mahalleye de hayırlı olmasını diledi.

çüngüş kaymakamı okul inşaatı incelemesi Haberi

çüngüş kaymakamı okul inşaatı incelemesi


Diyarbakır Çüngüş İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel, Yeniköy’de yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi. Yeniköy’de inşaatı devam eden 12 derslikli 8 yıllık okulun onarım çalışmasını inceleyen Kaymakam Çelikel, okul ile Yeniköy arasının parke taşı ile döşeneceğini söyledi. Kaymakam Çelikel, çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Kırıkhan...