04 / 05 / 2024

Cushman and Wakefieldın Yönetici Ortağı Tuğra Gönden

Cushman and Wakefieldın Yönetici Ortağı Tuğra Gönden

Cushman & Wakefield’ın Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) uluslararası yatırımcıları çekmesi için Dubai’yi örnek alması gerektiğini kaydetti.

Almanya fabrika siparişlerinde sert düşüş yaşandı! Avrupa’nın hasta adamı geri mi dönüyor?

Almanya'da fabrika siparişleri temmuzda bir önceki aya göre yüzde 4,3'lük beklentiye karşılık yüzde 11,7 geriledi. Uzmanlar, 1990’daki birleşmenin ardından Almanya’ya takılan “Avrupa’nın hasta adamı” etiketini yeniden gündeme getirdi.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Dolar borcu olanın aklı yerinden çıkacak! 1 dolar ne kadar, bugün dolar kaç TL? 8 Ağustos 2023 döviz kurları!

Doları olan olmayan herkesi çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Bugün 1 doların değeri nedir, şu anki dolar kuru kaç TL? Hemen buraya bakın... İşte ayrıntılar...

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Bayramdan sonra altın fiyatları tam olarak böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Altını bilen adam İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatları için yeni rakamları açıkladı. 

Altın fiyatları jet taktı uçtu! 25 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın kaç TL? Bugünkü fiyatları gören şok oldu!

Altın fiyatları ne kadar oldu? sorusunun cevabı araştırılıyor. Altın fiyatlarında yukarı doğru bir hareketlilik yaşandı. Altın fiyatların yaşanan artış sonrasında gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları merak ediliyor. İşte 25 Haziran altın fiyatları...

İslam Memiş 'acil' diyerek uyardı! Gram altın bu rakamı görecek

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. Altın uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına çok önemli uyarılarda bulundu. İslam Memiş 'Acil' diyerek tahminini yaptı. İşte tüm detaylar...

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekordan rekora koşarken bu hafta düşüşe geçti. Yatırımcılar altın tam şaha kalktı diye sevinirken ani düşüş yaşandı. Bugün altın fiyatları kaç lira?  22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altın fiyatlarında tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Geçtiğimiz güne düşüşle başlayan altın fiyatlarında büyük değişim yaşandı. Bugün ise akşam saatlerine doğru altın fiyatları yeniden hızlandı. Gram altın tarihi rekoru gördü. Ons altın ise kritik seviyeyi gördü. İşte tüm ayrıntılar...

Altında ne olacağı resmen belli oldu... Hemen bakın hemen bakın

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Altın fiyatları hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Altının ne olacağı resmen belli oldu. İşte iki analistin açıklamalarının detayları.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı! 10 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününden de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında Jerome Powell sonrası resmen büyük deprem yaşandı. Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı!10 Mart 2023 altın fiyatları.

Malatya’daki depremde son durum! Ölü ve yaralılar var!

Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin ardından bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 12.04'te meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 1 kişinin öldüğü bildirilirken, yaralı sayısı ise artıyor.

Altına sert düşüş neden yaşandığı ortaya çıktı, önümüzdeki günler için çok önemli uyarı geldi!

Dün müthiş bir sıçrama yaparak 1.185 lira seviyelerini gören gram altın, akşam saatlerinde gelen haberlerle adeta çakıldı. Peki bu düşüş neden yaşandı, uzmanlar önümüzdeki günler için bu değerli madende nasıl bir seyir bekliyor? İşte yanıtlar…

Cushman and Wakefieldın Yönetici Ortağı Tuğra Gönden Haberi

Cushman and Wakefieldın Yönetici Ortağı Tuğra Gönden

İstanbul Finans Merkezi’ni (IFM) uluslararası yatırımcıları cezbederek dünya ile rekabet edebilir hale getirecek formül Dubai’de! İstanbul Ataşehir’de Anadolu Otoyolu’nun kuzeyinde yer alan ve ‘İstanbul Finans Merkezi’ne dönüştürülmesi süreci 2008 yılında başlayan 2 milyon 766 bin metrekarelik alan; bugün BDDK, SPK, Merkez Bankası, Halk Bankası, Vakıf Bankası, Ziraat Bankası gibi birçok finans ve kamu kuruluşunun yer aldığı Türkiye’nin en önemli gayrimenkul projelerinden biri. Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden’e göre, bölgenin orta vadede bölgesel ve uzun vadede küresel finans merkezi olması için uluslararası finans dünyasını farklı konularla cezbetmesi gerekiyor. Bu noktada Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nin (DIFC) örnek bir model olarak alınması gerektiğini kaydeden Gönden, “2004 yılında toplam yaklaşık 450 bin metrekare alan üzerine...