03 / 05 / 2024

CVK Group sahibi

CVK Group sahibi

2004 yılından bu yana madenden inşaata ve dış ticarete kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteren CVK grubun yönetim kurulu başkanı Fatih Çevik, ilk kez Ekonomist'e konuştu.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Arcadia Group 25 mağazasını daha kapatıyor!

İngiltere’nin ünlü zenginleri arasında yer alan Philip Green’in sahibi olduğu Arcadia Group'a ait 25 mağazanın kapatılmasının planlandığı bildirildi.

Emrullah Turanlı'dan 1000 kişiye iş sözü!

Taşyapı Group sahibi Emrullah Turanlı, 10. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda yaptığı konuşmada işsizlerin beceri sahibi yapılması gerektiğini belirterek bin kişiyi hemen iş imkanı sağlayacağını söyledi.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Alibaba Group, South China Morning Post'u satın alacak!

Dünyanın en büyük eticaret şirketlerinden Alibaba Group Holdings'in sahibi Jack Ma, Hong Kong merkezli South China Morning Post adlı gazeteyi ve bununla ilişkili medya varlıklarını satın almak için anlaştı.

Çin'in en zengini, gayrimenkul şirketinin sahibi Vang Cianlin!

Çin'in 2014 yılındaki "zenginler listesi"nde zirveyi elektronik ticaret devi Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'ya devreden ülkenin en büyük gayrimenkul şirketi "Dalian Wanda Group"un sahibi Vang Cianlin'in bu yıl zirveyi Ma'dan geri aldığı açıklandı.

Ortadoğu Group Resim İstanbul'da 4 bin 288 TL peşinatla 2+1!

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde yer alan 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin peşinatları 4 bin 288 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

CVK Group 5 yılda 6 yeni otel açacak!

Madencilik sektöründe faaliyet gösteren ve 5 yıl önce Taksim CVK Otel ile turizm alanındaki ilk yatırımını yapan CVK Group, önümüzdeki 5 yılda 6 yeni otel açmayı planlıyor.

EgeYapı Group Batışehir'de 2 farklı ödeme kampanyası!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

CVK Group sahibi Haberi

CVK Group sahibi


CVK Group, Gümüşsuyu'nda açılan Park Bosphorus Hotel ile adını duyurmuştu. 2004 yılından bu yana madenden inşaata ve dış ticarete kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteren grubun yönetim kurulu başkanı Fatih Çevik, ilk kez Ekonomist'e konuştu.665 milyon dolar cirosu bulunan CVK'yı yöneten Fatih Çevik, 44Turizmde iddialı projeler geliştireceğiz" diye konuşuyor.


Ailesinde ikinci kuşağın temsilcisi, 34 yaşındaki Fatih Çevik'in yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü, CVK Group'un kamuoyunda adını duyurması. İstanbul Gümüşsuyu'nda faaliyete geçirdiği Fak Bosphorus Hotel ile olmuştu. Aslında şirketin geçmişi daha eskiye dayanıyor. Geçen yıl 665 milyon dolarlık ciroya ulaşan CVK Group'un onursal başkanı olan Mahmut Çevik, 1990 yılında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde kurulan Çevikler Mermere ait krom zenginleştinne tesisiyle iş hayalına girdi. Mahmut Çevik madencilik alanındaki yatınmlanyla öne çıkarken, 2004 yılından bu yana...